Ελλάδα

Επεισόδια Θεσσαλονίκη: Eπίθεση με ρόπαλα στα Πυλαιώτικα

Επεισόδια Θεσσαλονίκη: Eπίθεση με ρόπαλα στα Πυλαιώτικα
Επεισόδια Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν δύο άτομα από την αστυνομία, ένας 23χρονος και ένας 32χρονος για την επίθεση με ρόπαλα σε όχημα.

Επεισόδια Θεσσαλονίκη: Επεισόδια σημειώθηκαν χθες στις 9 το βράδυ, στην περιοχή Πυλαιώτικα της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, όπου ομάδα ατόμων, με καλυμμένα  τα χαρακτηριστικά τους, επιτέθηκε σε όχημα μέσα στο οποίο επέβαιναν πέντε άτομα. Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν ο οδηγός του οχήματος να τραυματιστεί ελαφρά, ενώ  από την επίθεση προκλήθηκαν φθορές στο αυτοκίνητο. Σημειώνεται πως οι υπόλοιποι επιβάτες ( συνολικά πέντε στο όχημα) πρόλαβαν να απομακρυνθούν.

Έτσι, η Ελληνική Αστυνομία έχει προχωρήσει σε ταυτοποιήσεις ατόμων που συμμετείχαν στην χθεσινοβραδινή επίθεση με ρόπαλα και λοστούς εναντίον του οχήματος με τους πέντε επιβαίνοντες. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πρόκειται για έναν 23χρονο κι έναν 32χρονο, σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία και αναζητούνται στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Τα κίνητρα της επίθεσης φαίνεται πως είναι οπαδικά και γι’ αυτό άλλωστε η αστυνομική έρευνα διεξάγεται από την υποδιεύθυνση αθλητικής βίας Θεσσαλονίκης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments