Ελλάδα

Πανελλήνιες 2020 πότε λήγει η προθεσμία: Σήμερα η τελευταία ημέρα για την υποβολή αίτησης

Πανελλήνιες 2020 πότε λήγει η προθεσμία: Σήμερα η τελευταία ημέρα για την υποβολή αίτησης
Πανελλήνιες 2020 πότε λήγει η προθεσμία: Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέσω email, ωστόσο για περαιτέρω οδηγίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας.

Πανελλήνιες 2020 πότε λήγει η προθεσμία: Σύμφωνα με τις εγκυκλίους που ισχύουν μέχρι στιγμής, σήμερα είναι η τελευταία ημέρα υποβολής αίτησης-δήλωσης συμμετοχής των υποψηφίων (μαθητών και αποφοίτων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020. Eιδικότερα, οι αιτήσεις-δηλώσεις υποβάλλονται μέσω email, ενώ για περαιτέρω οδηγίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας, www.minedu.gov.gr.

Παράλληλα το υπουργείο Παιδείας εξετάζει την ιδανική λύση ώστε οι Πανελλήνιες να διεξαχθούν όσο το δυνατόν πιο νωρίς και χωρίς ωστόσο σημαντικά προβλήματα, με τους υποψήφιους να βρίσκονται σε αναμονή των ανακοινώσεων του υπουργείου Παιδείας. Eπίσης τονίζεται ότι η  υπουργός Παιδείας, έχει αναφέρει επανειλημμένως ότι οι ημερομηνίες διεξαγωγής των εξετάσεων θα εξαρτηθούν από τα δεδομένα αναφορικά με την εξάπλωση του κορωνοϊού και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, με επιδίωξη να διεξαχθούν όσο το δυνατόν πιο κοντά στις καθιερωμένες ημερομηνίες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments