Ελλάδα

Κίνηση – έκπληξη από τον Ορέστη Τσανγκ για τον κορωνοϊό

Κίνηση – έκπληξη από τον Ορέστη Τσανγκ για τον κορωνοϊό
Ο Ορέστης Τσάνγκ προχώρησε σε μια δωρεά για την καταπολέμηση του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Η επέκταση του κορωνοϊού στην Ελλάδα έκανε πολλούς συμπολίτες μας να δείξουν το κοινωνικό τους πρόσωπο κάνοντας κάποια δωρεά. Ένας από αυτούς είναι και ο Ορέστης Τσάνγκ που έγινε γνωστός από την παρουσία του στο Survivor. Ο Ελληνοκινέζος ζει και έχει τις επιχειρήσεις του στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ορέστης Τσανγκ επέλεξε να εκπροσωπήσει την κινέζικη κοινότητα και του ελληνοκινεζικό επιμελητήριο για να προβεί σε μια ξεχωριστή πρωτοβουλία. Όπως μας ενημέρωσε μέσω Instagram ο ίδιος ο πρώην παίκτης του Survivor, η κινέζικη κοινότητα δώρισε στο υπουργείο ένα υψηλής τεχνολογίας θερμόμετρο που μπορεί να βοηθήσει εύκολα και με ασφάλεια στον εντοπισμό πιθανόν κρουσμάτων κορωνοϊού.

“Σήμερα δωρίζουμε στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ένα μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας που μετράει την θερμοκρασία όσων περνάνε μαζικά από την είσοδο και τον τυπικό έλεγχο από απόσταση, χωρίς να χρειάζεται ο αστυνομικός να μετράει με το θερμόμετρο χειρός και να έρχεται σε επαφή με πιθανό κρούσμα” σημείωσε χαρακτηριστικά.

“Σκεφτήκαμε ότι με τον τρόπο αυτό, θα προστατεύσουμε αυτούς που μας προστατεύουν. Χορηγός η κινέζικη κοινότητα που αγαπάμε την Ελλάδα και θέλουμε να προσφέρουμε στην χώρα, μαζί με την συνδρομή του ελληνοκινεζικού επιμελητηρίου και των Ελλήνων τεχνικών στην εγκατάσταση” συμπλήρωσε ο νεαρός επιχειρηματίας.

Δείτε την σχετική ανάρτηση

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments