Ελλάδα

Νίκος Χαρδαλιάς LIVE ανακοίνωση σήμερα: Η Πολιτική προστασία για τον κορωνοϊό

Νίκος Χαρδαλιάς LIVE ανακοίνωση σήμερα: Η Πολιτική προστασία για τον κορωνοϊό
Νίκος Χαρδαλιάς LIVE ανακοίνωση σήμερα: Ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοινώνει τις νεότερες αποφάσεις της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού.

Νίκος Χαρδαλιάς LIVE ανακοίνωση σήμερα: Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, αναφέρεται στις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την πορεία του κορωνοϊού στην Ελλάδα. Παράλληλα, ανακοινώνει τα νέα μέτρα προστασίας για την αντιμετώπιση της διασποράς της νόσου στη χώρα μας.

Σημειώνεται, πως χτες ο κ. Χαρδαλιάς στην ενημέρωση τόνισε ότι: «Η προσπάθεια συνεχίζεται. Γίνεται πολλή συζήτηση για το τι ισχύει τις μέρες του Πάσχα. Ισχύει ότι ισχύει τις υπόλοιπες μέρες. Ο ιός δεν κάνει διακρίσεις σε γιορτές». Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ως κοινωνία έχουμε δείξει μεγάλη ωριμότητα. Θα περάσουμε το φετινό Πάσχα στο σπίτι, το αρνί ή θα το ψήσουμε μόνοι στο σπίτι ή στο φούρνο της γειτονιάς. Είναι μεγάλο το στοίχημα. Μη θέσουμε σε κίνδυνο τη ζωή μας. Δεν πρέπει να καταστρέψουμε σε λίγες ώρες αυτά που έχουμε καταφέρει με πολλές στερήσεις».

Στη συνέχεια ο υφυπουργός αναφέρθηκε στην σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων και πότε αυτή θα ξεκινήσει. «Έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας. Η όποια άρση θα ξεκινήσει όταν κριθεί ότι μπορεί να γίνει. Τα μέτρα ισχύουν μέχρι τις 27 Απριλίου. Υπομονή λοιπόν. Η κυβέρνηση προετοιμάζεται με σχέδιο και μέθοδο» είπε και ανακοίνωσε την εντατικοποίηση των ελέγχων σε κομβικά σημεία των οδικών δικτύων.

Δείτε ζωντανά την ενημέρωση εδώ:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments