Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τρίτη [21/04/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τρίτη [21/04/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τρίτη [21/04/20].

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τρίτη [21/04/20].

Κριός

Κάποιο κοντινό σας πρόσωπο έχει να προσφέρει κάτι σημαντικό στην ερωτική σας ζωή τώρα. Ίσως σας συστήσει σε κάτι (ή κάποιον/α) καινούργιο. Ανακαλύψτε το.

Ταύρος

Κάποιες φορές έχετε διάθεση για κοινωνικότητες και κάποιες άλλες όχι. Αν αισθάνεστε το δεύτερο, κάντε ένα διάλειμμα από τις κοινωνικές επαφές. Εξάλλου, οι τρέχουσες συνθήκες το ευνοούν. Οι φίλοι σας θα δείξουν κατανόηση.

Δίδυμοι

Εννοείται ότι έχετε το δικαίωμα να αλλάξετε γνώμη αλλά αν δεν μπορείτε να πάρετε μια απόφαση, ίσως θα πρέπει να εξετάσετε τα βαθύτερα σας συναισθήματα. Τα άστρα λένε ότι κάποιο άτομο (ξέρετε ποιο) θα σας βοηθήσει πολύ.

Καρκίνος

Σίγουρα τα ετερώνυμα έλκονται. Αν, όμως, δεν λαμβάνετε καμία συναισθηματική ανταπόκριση από το εν λόγω άτομο, τι νόημα έχει; Μήπως να του κάνατε μια ευθεία ερώτηση; Τουλάχιστον θα ξεκαθαρίσετε τα πράγματα.

Λέων

Αισθάνεστε προσκολλημένοι σε ένα συγκεκριμένο άτομο παρόλο που δεν το ξέρετε πολύ καλά. Μάλλον θα πρέπει να μετριάσετε τα συναισθήματά σας. Είναι ωραίο να βλέπετε την πραγματικότητα μέσα από παραμορφωτικούς φακούς. Ακόμη καλύτερο όμως, είναι να μην χρειάζεται να το κάνετε επειδή η πραγματικότητα είναι ρόδινη από μόνη της.

Παρθένος

Ο δρόμος προς την αναζήτηση του έρωτα είναι γεμάτος ανατροπές. Τώρα είναι μια πολύ καλή στιγμή για να αφήσετε το τιμόνι και να σηκώσετε τα χέρια ψηλά, σαν να μην σας νοιάζει τίποτα. Χαλαρώστε, περάστε καλά και δείτε πού θα σας οδηγήσουν τα πράγματα.

Ζυγός

Οι αλληλεπιδράσεις γίνονται μαγικές όταν συμμετέχετε σε αυτές. Φλερτάρετε λίγο. Και γιατί όχι; Δείξτε το χιούμορ και την καλλιέργειά σας. Θα γοητεύσετε τα κατάλληλα άτομα.

Σκορπιός

Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη σε κάποιο άτομο από την οικογένεια σας – ή κάποιο που αισθάνεστε σαν οικογένεια. Μπορεί να έχει να προσφέρει κάτι στην ερωτική σας ζωή. Πάρτε τη συμβολή του στα σοβαρά.

Τοξότης

Σήμερα έχετε την ικανότητα να προσελκύετε τους άλλους προς το μέρος σας. Και μπορείτε να αποκαλύψετε τα μοναδικά τους χαρίσματα αλλά και τι είναι σημαντικό για αυτούς. Συμπωματικά (ή όχι) σας βρίσκουν ακαταμάχητους.

Αιγόκερως

Μην πανικοβληθείτε αν μια συγκεκριμένη κατάσταση δεν εξελιχθεί όπως θα θέλατε ή αν χαλάσουν τα σχέδιά σας. Είναι λογικό να συμβαίνει μερικές φορές. Μην ασχολείστε με αυτά που δεν μπορείτε να ελέγξετε. Προχωρήστε στα επόμενα.

Υδροχόος

Σήμερα μεταδίδετε τον ενθουσιασμό σας στους άλλους για ό,τι και αν σας συναρπάζει. Τα κατάλληλα άτομα τρελαίνονται να σας ακούν να μιλάτε για αυτά και χαίρονται να μοιράζονται τον ενθουσιασμό σας.

Ιχθύες

Κανένας δεν θέλει να κάνει την πρώτη κίνηση στον έρωτα, κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε ερωτικό αδιέξοδο. Ελάτε, σπάστε τον πάγο! Όσο περισσότερο το κάνετε, τόσο πιο εύκολο θα γίνεται. Να είστε τολμηροί και θα ανταμειφθείτε.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments