Αθλητισμός

Παναθηναϊκός Πρίφτης: Οι λόγοι που δεν προχωρά η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών

Παναθηναϊκός Πρίφτης: Οι λόγοι που δεν προχωρά η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών
Παναθηναϊκός Πρίφτης: Οι «Πράσινοι» συνεχίζουν να βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή, ωστόσο θα πρέπει να αφαιρέσουν ήδη από τη λίστα τους τον τεχνικό της Ούνιξ Καζάν, Δημήτρη Πρίφτη.

Παναθηναϊκός Πρίφτης: Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται εδώ και ένα περίπου μήνα η διοίκηση του μπασκετικού «Τριφυλλιού». Η αποχώρηση του Ρικ Πιτίνο – ο Αμερικανός επέστρεψε στις ΗΠΑ αναλαμβάνοντας τα ηνία ομάδας από το κολεγιακό πρωτάθλημα – αφήνει ένα μεγάλο κενό, το οποίο οι διοικούντες καλούνται άμεσα να καλύψουν.

Στο κάδρο των υποψηφίων για την «ηλεκτρική καρέκλα» των «Πράσινων» βρίσκονται αρκετά ονόματα, ωστόσο τη δεδομένα χρονική στιγμή ο Παναθηναϊκός δεν έχει την ευχέρεια να κυνηγήσει όλες τις περιπτώσεις, μιας και οι περισσότεροι δεσμεύονται με συμβόλαια. Μια τέτοια περίπτωση είναι κ αυτή του Δημήτρη Πρίφτη, ενός προπονητή που διαχρονικά απασχολεί τον Παναθηναικό και κάλλιστα θα μπορούσε να πάρει την ευκαιρία να προπονήσει το «Τριφύλλι» σε επίπεδο Ευρωλίγκα.

Ο Έλληνας τεχνικός βρίσκεται σταθερά ανάμεσα στους υποψήφιους για τη θέση του αντικαταστάτη του Ρικ Πιτίνο, ωστόσο όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ η περίπτωση του φαντάζει αρκετά δύσκολη ως ανέφικτη. Ο Πρίφτης δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας με την ρωσική Ούνιξ Καζάν στην οποία τα πηγαίνει περίφημα, έτσι μοιάζει απίθανο να λήξει το συμβόλαιο του μεσούσης της περιόδου για μια νέα αρχή.

Οι συνθήκες στην Ούνιξ είναι εξαιρετικές, με τον Δημήτρη Πρίφτη να χαίρει απόλυτης στήριξης από τη διοίκηση του συλλόγου, η οποία αφήνει τον Έλληνα τεχνικό να αφήσει τη σφραγίδα του στην ομάδα. Έτσι οι «Πράσινοι» θα πρέπει να κοιτάξουν αλλού. Επικρατέστερος για την ανάληψη του πάγκου του «Τριφυλλιού» όσο περνούν οι μέρες παραμένει ο Γιώργος Βόβορας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments