Πολιτική

Δημήτρης Κρεμαστινός: Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο γνωστός πολιτικός

Δημήτρης Κρεμαστινός: Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο γνωστός πολιτικός
Δημήτρης Κρεμαστινός: Τις τελευταίες εβδομάδες νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στον Ευαγγελισμό.

Δημήτρης Κρεμαστινός: Αγώνα για να κρατηθεί στη ζωή δίνει καθημερινά από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ευαγγελισμός ο γνωστός πολιτικός, Δημήτρης Κρεμαστινός. Η είδηση ήταν γνωστή εδώ και καιρό καθώς ο πολιτικός βρίσκεται στο νοσοκομείο αρκετές εβδομάδες.

Ωστόσο η εισήγηση του Ανδρέα Λοβέρδου στη χθεσινή ολομέλεια της Βουλής έφερε το θέμα εκ νέου στη δημοσιότητα. Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ τόνισε πως ο κ Κρεμαστινός βρίσκεται ακόμη στο νοσοκομείο δίνοντας μάχη για να κρατηθεί στη ζωή καθώς νοσεί από κορωνοιό.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Λοβέρδος εξέφρασε από το βήμα της Βουλής την συμπαράσταση του στον πρώην βουλευτή που όπως είπε δίνει τη μάχη με μεγάλη δύναμη.

“Προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό. Είναι στην εντατική εδώ και πολλές μέρες και δίνει την προσωπική του μάχη. Είμαι κοντά του, είμαστε κοντά του και του εύχομαι περαστικά”, ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει κάποιο υποκείμενο νόσημα, παρά μόνο υπέρταση. Ο πρώην υπουργός πήγε αρχικά στο Ναυτικό Νοσοκομείο (ΝΙΜΙΤΣ), έπεσε ο κορεσμός (οξυγόνο) και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.

Θυμίζουμε πως η πανδημία έχει αφαιρέσει τη ζωή σε 130 Έλληνες πολίτες, ενώ καθημερινά συνεχίζει να επελαύνει ανεβάζοντας συνεχώς τον αριθμό των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων τόσο στην Ελλάδα όσο και παγκοσμίως.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments