Nέα της αγοράς

Εθνική Ασφαλιστική: Υποστηρίζει το υπουργείο Παιδείας με τεχνολογικό εξοπλισμό

Εθνική Ασφαλιστική: Υποστηρίζει το υπουργείο Παιδείας με τεχνολογικό εξοπλισμό
Εθνική Ασφαλιστική: Δίπλα στο υπουργείο Παιδείας ενισχύοντας το με τεχνολογικό εξοπλισμό, για τους μαθητές όλων των βαθμίδων, στέκεται η Εθνική Ασφαλιστική.

Εθνική Ασφαλιστική: Την μεγάλη προσπάθεια του υπουργείου Παιδείας για την ενίσχυση του τεχνολογικού εξοπλισμού Λυκείων, Γυμνασίων, Δημοτικών και Νηπιαγωγείων της χώρας, ενισχύει η Εθνική Ασφαλιστική. “Η Εταιρία, που σε κάθε δύσκολη στιγμή, έχει αποδείξει έμπρακτα την υποστήριξή της στο κοινωνικό σύνολο, σήμερα, προχωρά σε προσφορά 200 tablets τελευταίας τεχνολογίας, προς το υπουργείο, προκειμένου να διευκολυνθεί η υλοποίηση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, λόγω της πανδημίας του COVID-19 αλλά και για να συμβάλλει μακροπρόθεσμα στην εμβάθυνση των ψηφιακών δεξιοτήτων.

Στην τρέχουσα συγκυρία, η προσπάθεια πρέπει να είναι μία και κοινή.

Να μεγιστοποιήσουμε την προσπάθεια πολιτείας και επιστημονικής κοινότητας υπακούοντας σε συστάσεις και οδηγίες. Να ενισχύσουμε το έργο της εκπαίδευσης συμπράττοντας για την ενίσχυση του κρίσιμου τομέα της παιδείας και τον εφοδιασμό των νέων μας με τις απαραίτητες δεξιότητες του 21ου αιώνα. Με την ευχή σύντομα να επιστρέψουμε στην κανονικότητα που γνωρίζουμε. Μένουμε ΣΠΙΤΙ, μένουμε ασφαλείς, ενισχύουμε την μόρφωση των παιδιών μας”, αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της.

Η Εθνική Ασφαλιστική με συνεχή και αδιάκοπη λειτουργία άνω των 128 ετών, ιδρύθηκε την 15η Ιουνίου του 1891 (ΦΕΚ Αρ.177/22.06.1891) με κύριο μέτοχο την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας και με τη συμμετοχή των: Τράπεζα Κωνσταντινουπόλεως, Προνομιούχο Τράπεζα Ηπειροθεσσαλίας, Γενική Πιστωτική Τράπεζα Ελλάδας και Τράπεζα Βιομηχανικής Πίστεως. Σήμερα η Εθνική Ασφαλιστική με την διακριτική επωνυμία Α.Ε.Ε.Γ.Α. «Η ΕΘΝΙΚΗ» είναι μέλος ενός από τους μεγαλύτερους και ισχυρότερους Ομίλους χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στην Ελλάδα και ανήκει κατά ποσοστό 100% στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας (ETE).

Δείτε παρακάτω το βίντεο ιστορικής αναδρομής:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments