Τεχνολογία

Έρχεται νέα, μοναδική υπηρεσία στο Facebook

Έρχεται νέα, μοναδική υπηρεσία στο Facebook
Με τη νέα εφαρμογή οι βιντεοκλήσεις στο Facebook θα μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι και 50 άτομα.

Με τη νέα εφαρμογή του Facebook, Messenger Rooms, οι χρήστες θα μπορούν να μοιράζονται links ακόμα και με μη χρήστες του Facebook, ώστε αυτοί να μπορούν να εισέλθουν στη βιντεοκλήση χωρίς κανένα πρόβλημα. Αυτό θα μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε συσκευή και χωρίς να χρειάζεται κάποια ειδική εφαρμογή ή λογαριασμός.

Οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να μπαίνουν και να βγαίνουν από τη βιντεοκλήση, χωρίς παράλληλα να υπάρχει περιορισμός χρόνου στις βιντεοκλήσεις στα Messenger Rooms.

Το Facebook ξεκαθάρισε ότι το φαινόμενο του “zoombombing” – από την πλατφόρμα Zoom – δε θα υπάρχει εδώ, αφού δε θα μπορούν να μπαίνουν ενοχλητικοί απρόσκλητοι στις βιντεοδιασκέψεις. Το Messenger Rooms θα είναι προσβάσιμο με όλους τους τρόπους από την πλατφόρμα του Facebook (Feed, Groups, Events κτλ), αλλά και από το Messenger, ενώ στο μέλλον θα εξεταστεί πιθανότητα πρόσβασης και από Instagram και Whatsapp που έτσι και αλλιώς ανήκουν στο Facebook.

Σήμερα έγινε γνωστό ότι σε βιντεοκλήσεις από το Messenger ή το Whatsapp συμμετέχουν καθημερινά πάνω από 700 εκατομμύρια λογαριασμοί. Η εταιρεία σχεδιάζει -ταυτόχρονα με το Messenger Rooms- την επέκταση των ομαδικών βιντεοκλήσεων (με τη συμμετοχή έως οκτώ ατόμων αντί τεσσάρων έως τώρα) και εντός του WhatsApp, το οποίο έχει περισσότερους χρήστες από το Messenger, αλλά λιγότερες δυνατότητες σε αυτό το κομμάτι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments