Lifestyle

Καλό μήνα: Η Δέσποινα Βανδή σε μια υπέροχη φωτογραφία παρέα με τα σκυλιά της μας δίνει τις ευχές της

Καλό μήνα: Η Δέσποινα Βανδή σε μια υπέροχη φωτογραφία παρέα με τα σκυλιά της μας δίνει τις ευχές της
Καλό μήνα: Δείτε την όμορφη ανάρτηση της τραγουδίστριας σήμερα Πρωτομαγιά.

Καλό μήνα: Η γνωστή τραγουδίστρια δεν διστάζει να δείχνει την αγάπη που τρέφει για τα ζώα, όπως αποδεικνύει και με την ολοκαίνουρια της ανάρτηση στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου τη βλέπουμε παρέα με τα υπέροχα σκυλάκια της να μας εύχεται καλό μήνα μιας που σήμερα μπήκε και επίσημα ο Μάιος. Συγκεκριμένα, η Δέσποινα Βανδή φαίνεται να παίζει ανέμελη με τα σκυλιά της στον κήπο, και να απολαμβάνει την ηλιόλουστη μέρα ανήμερα της Πρωτομαγιάς, ενώ στην ανάρτησή της γράφει χαρακτηριστικά:

«Καλό μήνα παιδιά! Ένας Μάης αλλιώτικος από τους άλλους…εξακολουθεί να είναι ωστόσο ο αγαπημένος μου!». Αυτές τις ευχές μοιράστηκε η λαμπερή τραγουδίστρια με τους followers της στο Instagram, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που της ανταπέδωσαν τις ευχές για καλό μήνα.

Δείτε την ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή στο Instagram:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Καλό μήνα παιδιά! Ένας Μάης αλλιώτικος από τους άλλους…εξακολουθεί να είναι ωστόσο ο αγαπημένος μου!❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) στις

Αξίζει να υπενθυμιστεί ότι η Δέσποινα Βανδή έχει δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια, αλλά και μια υπέρλαμπρη καριέρα. Είναι η 4η πιο εμπορική τραγουδίστρια σε πωλήσεις δίσκων των τελευταίων 40 χρόνων στην Ελλάδα, σημειώνοντας ορισμένες επιτυχίες και στο εξωτερικό. Στο σύνολο της εγχώριας και διεθνούς καριέρας της, οι δίσκοι της ξεπερνούν τις 1.500.000 πωλήσεις.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την Δέσποινα Βανδή σε μια πρόσφατη εφ όλης της ύλης, συνέντευξη της στο Νίκο Χατζηνικολάου:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments