Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Κρατάμε αποστάσεις, τηρούμε ευλαβικά την υγιεινή χεριών [vid]

Κυριάκος Μητσοτάκης: Κρατάμε αποστάσεις, τηρούμε ευλαβικά την υγιεινή χεριών [vid]
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Τηρούμε ευλαβικά την υγιεινή των χεριών, κρατάμε αποστάσεις και κάνουμε χρήση μάσκας, είτε μίας χρήσης, είτε πολλαπλών χρήσεων (υφασμάτινη). Για να είναι όμως αποτελεσματική η μάσκα, πρέπει να τη χρησιμοποιούμε σωστά. Ακολουθούμε τις οδηγίες, μένουμε ασφαλείς», εξήγησε ο πρωθυπουργός.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με ανάρτησή του, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Twitter) προώθησε το βίντεο με τις οδηγίες δημόσιας υγείας (υγιεινή χεριών, αποστάσεις, χρήση μάσκας) για τους δημόσιους χώρους.

Συγκεκριμένα έγραψε ο κ.Μητσοτάκης:

«Τηρούμε ευλαβικά την υγιεινή των χεριών, κρατάμε αποστάσεις και κάνουμε χρήση μάσκας, είτε μίας χρήσης, είτε πολλαπλών χρήσεων (υφασμάτινη). Για να είναι όμως αποτελεσματική η μάσκα, πρέπει να τη χρησιμοποιούμε σωστά. Ακολουθούμε τις οδηγίες, μένουμε ασφαλείς».

Στο Προεδρικό Μέγαρο στις 4 Μαϊού ο πρωθυπουργός

Υπενθυμίζεται ότι ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τη Δευτέρα 4 Μαΐου στις 12.00, θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο προκειμένου να ενημερώσει την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου για την αντιμετώπιση του κορονοϊού και την οικονομική διάσταση της πανδημίας. Η ενημέρωση της Προέδρου της Δημοκρατίας από τον Πρωθυπουργό θα πραγματοποιείται στο εξής σε τακτική μηνιαία βάση.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός σε ανάρτησή του στο Twitter αναφέρθηκε σε όλα όσα πρέπει να κάνουμε για να μείνουμε ασφαλείς, κατά τη μερική έξοδο μας από την καραντίνα, ενώ την ανάρτηση συνοδεύει το σποτ της κυβέρνησης για τα μέτρα ατομικής προστασίας που πρέπει να λαμβάνουμε κατά τη σταδιακή άρση των μέτρων. «Καθώς προετοιμαζόμαστε για τη σταδιακή άρση των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας, οι νέες συνήθειες που αποκτήσαμε πρέπει να μας γίνουν δεύτερη φύση. Για να βγούμε με ασφάλεια, τηρούμε τα μέτρα ατομικής προστασίας και συμπεριφερόμαστε με υπευθυνότητα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης στο twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments