Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης κορωνοϊός: Νέο μήνυμα του πρωθυπουργού με οδηγίες προστασίας από τον ιό

Κυριάκος Μητσοτάκης κορωνοϊός: Νέο μήνυμα του πρωθυπουργού με οδηγίες προστασίας από τον ιό
Κυριάκος Μητσοτάκης κορωνοϊός: Ο πρωθυπουργός για ακόμη μια φορά χρησιμοποιεί το προσωπικό του twitter προκειμένου να ενημερώσει τους Έλληνες πολίτες για τη σωστή στάση που θα πρέπει να διατηρήσουν απέναντι στην πανδημία.

Κυριάκος Μητσοτάκης κορωνοϊός: Η χώρα από σήμερα βρίσκεται υπό μερική κανονικότητα, με τη κυβέρνηση προχωρά με σταθερά βήματα στην άρση των περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Οι Έλληνες πολίτες από το πρωί της Δευτέρας μπορούν να κυκλοφορούν χωρίς να στέλνουν μήνυμα στο 13033 ή να κουβαλούν υπεύθυνη δήλωση για τις μετακινήσεις τους.

Η άρση των μέτρων ωστόσο δεν σημαίνει πως η χώρα βρίσκεται εκτός κινδύνου. Ο κορωνοϊός παραμένει στη χώρα και στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη. Αυτό σημαίνει πως κάθε εφησυχασμός μπορεί να αποβεί μοιραίος και να έχουμε εκ νέου έξαρση του φαινομένου.

Η κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσωπικά έχουν ξεκινήσει μια νέα καμπάνια ενημέρωσης των Ελλήνων πολιτών, η οποία τονίζει τις βασικές οδηγίες προστασίας προκειμένου ο καθένας μας να αποτρέψει τον κίνδυνο επιδείνωσης της κατάστασης.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Βγαίνουμε με υπευθυνότητα και προστατεύουμε ο ένας τον άλλον

Νέο μήνυμα για τον κίνδυνο που ελλοχεύει ακόμη λόγω κορωνοϊού, καθώς και τα μέτρα που θα πρέπει να τηρούν οι πολίτες αρχής γενομένης από σήμερα, πρώτη μέρα της σταδιακής άρσης των περιοριστικών μέτρων, στέλνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με ανάρτησή του στο Twitter τονίζει πως «καθώς θα βγαίνουμε από το σπίτι, ας βγάλουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό». «Βγαίνουμε με υπευθυνότητα και προστατεύουμε ο ένας τον άλλον: πλένουμε τα χέρια μας, κρατάμε αποστάσεις, φοράμε μάσκα» προσθέτει, για να καταλήξει λέγοντας πως:

«Ο κίνδυνος δεν μας ξέχασε – ας μην τον ξεχάσουμε κι εμείς». Μάλιστα, ο πρωθυπουργός συνοδεύει την ανάρτησή του με ένα σχετικό βίντεο με τη νέα κατάσταση που επικρατεί από σήμερα.

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments