Αθλητισμός

Βίκτωρας Κλωναρίδης ΑΠΟΕΛ: Έτοιμος για Κύπρο ο παίκτης ΑΕΚ

Βίκτωρας Κλωναρίδης ΑΠΟΕΛ: Έτοιμος για Κύπρο ο παίκτης ΑΕΚ
Βίκτορας Κλωναρίδης ΑΠΟΕΛ: Ο παίκτης της ΑΕΚ είναι έτοιμος να αποχωρήσει και ετοιμάζει βαλίτσες για Κύπρο.

Βίκτορας Κλωναρίδης ΑΠΟΕΛ: Πριν από μερικά χρόνια ξεκίνησε η δεύτερη θητεία του έμπειρου ποδοσφαιριστή στην ΑΕΚ. Αυτή συνδυάστηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και με κάποια κρίσιμα Ευρωπαϊκά γκολ. Ωστόσο πότε δεν είχε την σταθερότητα για να γίνει βασικός για μεγάλο διάστημα. Η φετινή σεζόν έμοιαζε σαν τελευταία ευκαιρία για τον Κλωναρίδη. Με τον Μιγκέλ Καρντόσο στον πάγκο ο “Βέλγος” υπολογιζόταν για την βασική ενδεκάδα. Μάλιστα έδειχνε να έχει φάει τη θέση του Μάρκο Λιβάγια.

Ο τραυματισμός στο πρώτο επίσημο παιχνίδι τον πήγε πίσω. Στη συνέχεια ο Πορτογάλος προπονητής αποχώρησε και έτσι ο Κλωναρίδης βρέθηκε στο περιθώριο. Ο Νίκος Κωστένογλου δεν τον έβλεπε καν, ενώ με τον Μάσιμο Καρέρα πήρε χρόνο συμμετοχής όταν ο Ιταλός άνοιξε το ροτέισον. Η σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, αλλά το συμβόλαιο του έμπειρου στράικερ τελειώνει το καλοκαίρι.

Οδεύει προς Κύπρο

Από τη στιγμή που ο Κλωναρίδης μένει ελεύθερος και δεν του έχει γίνει ακόμα κάποια πρόταση από την πλευρά της ΑΕΚ είναι λογικό να κοιτάξει το μέλλον του. Συγκεκριμένα μπορεί από τώρα να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει. Φυσικά αρκετοί σύλλογοι θα ήθελαν να τον κάνουν δικό τους αν τελικά μείνει ελεύθερος. Ο Άρης είναι μια ομάδα που παρακολουθεί τις εξελίξεις αλλά δεν είναι ο μόνος.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο ΑΠΟΕΛ έχει κάνει δυναμικό μπάσιμο για την απόκτηση του Κλωναρίδη. Ένα μεγάλο ατού που έχει η Κυπριακή ομάδα είναι η παρουσία του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο. Οι δυο τους είχαν άψογη συνεργασία στον Παναθηναϊκό και δεν είναι υπερβολή ότι με την έμπειρο τεχνικό ο Κλωναρίδης έκανε τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments