Ελλάδα

Έβρος νεκρός: Εντοπίστηκε πτώμα άνδρα

Έβρος νεκρός: Εντοπίστηκε πτώμα άνδρα
Έβρος νεκρός: Νεκρός εντοπίστηκε ένας άνδρας στον Έβρο. Κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για πρόσφυγα που επιχείρησε να περάσει σε ελληνικό έδαφος χωρίς άδεια.

Έβρος νεκρός: Σορός άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων ανασύρθηκε από τον ποταμό Έβρο, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η Πυροσβεστική σε ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα. Η σορός εντοπίστηκε από αστυνομικούς στην περιοχή της Μάνδρας στη δημοτική ενότητα Ορφέα. Πέντε πυροσβέστες ήταν παρόντες στην επιχείρηση και ανέσυραν τον νεκρό με λέμβο.

Σύμφωνα με την αρχική εκτίμηση των Αρχών, ο νεκρός είναι πρόσφυγας ή μετανάστης που επιχείρησε να εισέλθει στην Ελλάδα, κολυμπώντας από τις τουρκικές ακτές. Απαντήσεις για τα ακριβή αίτια θανάτου αναμένεται να δώσει η νεκροψία-νεκροτομή. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Θυμίζουμε ότι στα τέλη του 2019, το θλιβερό φαινόμενο είχε ενταθεί.

Έξι πτώματα είχαν βρεθεί σε περιοχές του Έβρου στις αρχές Δεκεμβρίου του 2019. Συγκεκριμένα, στις 5/12 βρέθηκε από κτηνοτρόφο πτώμα άνδρα 25 – 30 ετών στο Μεγάλο Δέρειο. Την ίδια μέρα, στην ορεινή περιοχή Κορύμβου στο Διδυμότειχο, βρέθηκε σορός κι άλλου άνδρα 25 – 30 ετών, αφροασιατικής καταγωγής. Στις 6/12, επίσης στο Μ. Δέρειο κοντά σε δρόμο, βρέθηκε νεκρός τρίτος άνδρας 25 – 30 ετών, επίσης αφροασιατικής καταγωγής. Στις 7/12, στην ορεινή περιοχή Κορύμβου, βρέθηκε πτώμα άνδρα 25 ετών, αφρικανικής καταγωγής. Στις 8/12 βρέθηκαν από αστυνομική περίπολο στο χωριό Γεμιστή τα πτώματα δύο γυναικών, αφροασιατικής καταγωγής, 15 – 25 ετών. Όλοι τους ήταν αγνώστων στοιχείων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments