Αθλητισμός

Καλάθης Παναθηναϊκός: Προς τα πού κλίνει ο αρχηγός του «τριφυλλιού»

Καλάθης Παναθηναϊκός: Προς τα πού κλίνει ο αρχηγός του «τριφυλλιού»
Καλάθης Παναθηναϊκός: Τι σκέφτεται ο Νικ Καλάθης για τη νέα σεζόν. Το ερώτημα που απασχολεί όλους τους «πράσινους» οπαδούς.

Καλάθης Παναθηναϊκός: Είναι η υπόθεση που απασχολεί τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού περισσότερο από κάθε άλλη. Ο Νικ Καλάθης έχει συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, αλλά δεν είναι σίγουρη η παραμονή του. Η πανδημία του κορωνοϊού έχει δυσκολέψει τα πράγματα για όλες τις ομάδες και εξαίρεση δεν αποτελεί το «τριφύλλι».

Το συμβόλαιο του Νικ Καλάθη παραείναι μεγάλο για τα νέα δεδομένα στην μετά τον κορωνοϊό εποχή όσον αφορά την Ελλάδα, με αποτέλεσμα ομάδες που έχουν ισχυρές εταιρείες πίσω τους να θέλουν να τον «αρπάξουν» αφού στην Ευρώπη είναι δεδομένο ότι ο πολυμήχανος διεθνής γκαρντ μπορεί να ανεβάσει ένα σύλλογο ένα επίπεδο πάνω. Για παράδειγμα, η Ζενίτ του Τσάβι Πασκουάλ θα έδινε… ό, τι έχει και δεν έχει για να τον αποκτήσει.

Τι σκέφτεται, όμως, ο ίδιος ο Νικ; Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Μαρίνο Πρίντεζη που παρακολουθεί το ρεπορτάζ του μπασκετικού Παναθηναϊκού, περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει η αποχώρηση του αρχηγού των «πράσινων» παρά η παραμονή του, καθώς ο ίδιος ο παίκτης είναι -αρχικά- αρνητικός, φαίνεται να έχει δεύτερες σκέψεις.

Ο δημοσιογράφος για την ακρίβεια είπε στην εκπομπή του «Όλα Πράσινα TV», «η αίσθησή μου είναι ότι δεν θα μείνει. Αυτή τη στιγμή είναι ξεκάθαρο ότι ο Παναθηναϊκός δεν επιθυμεί να καλύψει το υπάρχον συμβόλαιό του. Σε πρώτη φάση υπάρχει μια αρνητικότητα από πλευράς Καλάθη, υπάρχουν δεύτερες σκέψεις».

Το ερωτηματικό του πάγκου

Ένα άλλο ανοιχτό μέτωπο για το «τριφύλλι» είναι το θέμα του προπονητή. Όσο ο Παναθηναϊκός δεν ανακοινώνει τον άνθρωπο που θα κοουτσάρει την ομάδα μετά τη φυγή του Ρικ Πιτίνο τόσο οι φήμες και τα σενάρια θα δίνουν και θα παίρνουν προκαλώντας αγωνία στα εκατομμύρια των «πράσινων» φιλάθλων. Ένα από αυτά που «έσκασε» τα τελευταία 24ωρα έχει πρωταγωνιστή τον πολύ άξιο και έμπειρο κόουτς Ηλία Παπαθεοδώρου, ο οποίος όμως αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον πάγκο της ΑΕΚ, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Sportime.

Ο κ. Παπαθεοδώρου θα μπορούσε να είναι στα σαλόνια της Ευρωλίγκα και να κοουτσάρει μια μεγάλη ομάδα, αλλά και στην ΑΕΚ η δουλειά που κάνει δεν περνά απαρατήρητη. Άλλωστε εκείνος είναι που οδήγησε την ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας για το 2020 και πριν η πανδημία του κορωνοϊού βάλει λουκέτο σε όλα τα πρωταθλήματα και διοργανώσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments