Video

Μάρκος Σεφερλής: Επιστρέφει στην τηλεόραση – Νέο εγχείρημα στον ΑΝΤ1

Μάρκος Σεφερλής: Επιστρέφει στην τηλεόραση – Νέο εγχείρημα στον ΑΝΤ1
Μάρκος Σεφερλής: Ο γνωστός κωμικός αποκάλυψε μέσω της συνέντευξής του στον Νίκο Χατζηνικολάου πως την νέα σεζόν θα επιστρέψει στην τηλεόραση αναλαμβάνοντας εκπομπή στον ΑΝΤ1.

Μάρκος Σεφερλής: Καλεσμένοι του Νίκου Χατζηνικολάου και της εκπομπής του ΑΝΤ1, «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν χθες βράδυ ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τζαβαλιά. Το επιτυχημένο ζευγάρι παραχώρησε συνέντευξη στον γνωστό δημοσιογράφο μιλώντας για τα επαγγελματικά τους βήματα, την γνωριμία τους αλλά και για την κριτική που έχει δεχθεί ο γνωστός κωμικός καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του.

Ο Μάρκος Σεφερλής κατά τη διάρκεια της συνέντευξης αποκάλυψε πως η νέα τηλεοπτική σεζόν θα τον βρει στις επάλξεις αναλαμβάνοντας εκπομπή στον ΑΝΤ1. «Συζητήσαμε με την διεύθυνση προγράμματος του ΑΝΤ1 -το ανακοινώνω πρώτη φορά- από τη νέα σεζόν θα ξεκινήσω μία εκπομπή στον ΑΝΤ1. Είναι ένα καινούριο πρότζεκτ που δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα. Πολύ πρωτότυπο. Πολύ διαφορετικό και θα αρέσει στον κόσμο. Δεν έχει ξαναγίνει. Πιστεύω θα αγαπηθεί πάρα πολύ» ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει περισσότερα.

Ο Μάρκος Σεφερλής είπε επίσης ότι, αν το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες, θα ανεβάσει φέτος το καλοκαίρι την παράσταση «Ευτυχισμένο το 2020» στο Δελφινάριο. «Είναι και σαρκαστικό είναι και ένα μήνυμα αισιόδοξο, ότι όσοι μήνες απομείνανε μπορεί να είναι ευτυχισμένοι» είπε ο Μάρκος Σεφερλής.

Πώς πέρασαν την καραντίνα

Η συζήτησή τους ξεκίνησε από την καραντίνα και το πώς βίωσαν αυτή την κατάσταση, με την Έλενα Τσαβαλιά να σημειώνει: “Περάσαμε πολύ καλά γιατί νομίζω ότι κάναμε κάτι πολύ ακραίο, ίσως είμαστε οι μόνοι στην Ελλάδα που δεν ανοίξαμε καθόλου τηλεόραση να δούμε ειδήσεις. Και το έκανα γιατί αυτό που θα προβαλλόταν θα ήταν πολεμική ανταπόκριση. Ήταν πόλεμος με ηλεκτρικό, νερό και ίντερνετ”.

Παράλληλα, ο Μάρκος Σεφερλής, δήλωσε πως έγραφε ασταμάτητα, αλλά και ότι πέρασε χρόνο με τον γιο του: “Η καραντίνα νομίζω την αναζωπύρωσε. Πάντα βρίσκουμε τρόπο να αναζωπυρώνουμε τη σχέση μας αλλά νομίζω ότι αυτή η καραντίνα μας έφερε ακόμα πιο κοντά και τους τρεις. Του δώσαμε και κατάλαβε”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments