Lifestyle

Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 22 Μαΐου 2020
Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Η αστρολόγος που μας έμαθε τα ζώδια μέσα από η συχνότητα του ΑΝΤ1 παρουσιάζει αναλυτικά τις προβλέψεις της για σήμερα Παρασκευή 22 Μαΐου 2020.

Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Η καθημερινότητα έρχεται και περνά με αστραπιαία ταχύτητα. Ωστόσο συνέχεια τον καθένα απασχολούν βασικά θέματα. Οικονομικά, επαγγελματικά, αισθηματικά βρίσκονται σε ημερήσια διάταξη στο μυαλό κάθε ανθρώπου, αναζητώντας τις απαντήσεις που θα κάνουν τη ζωή του καλύτερη και πιο αρμονική.

Για όλα αυτά υπάρχουν απαντήσεις. Αυτές κρύβονται στις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα. Η γνωστή μελλοντολόγος μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 δίνει τις δικές της προβλέψεις λύνοντας δεκάδες αναπάντητα ερωτήματα.

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους φέρνει επαγγελματικά ανοίγματα, σχέδια και ιδέες θα έχουν τη δυνατότατα να μπουν σε εφαρμογή ωστόσο οι στόχοι θα πρέπει να κυμαίνονται σε πλαίσια ρεαλιστικά και εφικτά. Στην επικοινωνία θα υπάρξουν ανοίγματα, στις συζητήσεις θα υπάρχει ευχέρεια λόγου και εξωστρέφεια.

Ο Ερμής θα βρίσκεται σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, είναι μία δύσκολη όψη θα χρειαστεί μεθοδική σκέψη. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στις ψευδαισθήσεις και στις αυταπάτες, κάποιοι ενδεχομένως να παγιδευτούν σε εξιδανικεύσεις και ωραιοποιήσεις, η αντίληψη θα πρέπει να είναι ρεαλιστική και διεισδυτική. Τα φαινόμενα ενδεχομένως να απατούν, οι πληροφορίες θα πρέπει να επεξεργαστούν αναλυτικά.

Στον αισθηματικό τομέα στην περίπτωση που προκύψουν νέες γνωριμίες θα πρέπει να αποφευχθούν οι βιαστικές ενέργειες και τα γρήγορα συμπεράσματα, οι ωραιοποιήσεις ενδεχομένως να καταλήξουν σε απογοητεύσεις. Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης ελλοχεύει επικίνδυνος για εξαπάτηση, η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για συμφωνίες και χρηματικές δεσμεύσεις.

Δείτε τις προβλέψεις της αστρολόγου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments