Αθλητισμός

Γιώργος Δώνης Παναθηναϊκός: Στον αέρα ο έμπειρος προπονητής – Εν αναμονή της απόφασης Αλαφούζου

Γιώργος Δώνης Παναθηναϊκός: Στον αέρα ο έμπειρος προπονητής – Εν αναμονή της απόφασης Αλαφούζου
Γιώργος Δώνης Παναθηναϊκός: Το μέλλον του προπονητή του «Τριφυλλιού» όπως αναφέρεται κρίνεται αποκλειστικά από την απόφαση που θα πάρει ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου, Γιάννης Αλαφούζος.

Γιώργος Δώνης Παναθηναϊκός: Οι «Πράσινοι» μπαίνουν μετά από καιρό ξανά σε αγωνιστικούς ρυθμούς, ωστόσο παράλληλα με αυτούς έχουν μπροστά τους να διευθετήσουν μια σειρά από θέματα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Γιάννης Αλαφούζος και Τσάβι Ρόκα καταστρώνουν με ηρεμία τα πλάνα τους, με τον ισχυρό άνδρα της «πράσινης» ΠΑΕ ωστόσο να αποφασίζει μόνος του για το μέλλον του Γιώργου Δώνη στην ομάδα.

Ο έμπειρος τεχνικός δεσμεύεται με συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, ωστόσο οι πιθανότητες να τον βρει ξανά στον πάγκο και μετά το τέλος των πλέι οφς είναι μοιρασμένες. Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού αναμένεται να πάρει την απόφαση του μεσούσης των πλέι οφς, προκειμένου σε περίπτωση απόλυσης ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Τσάβι Ρόκα να τρέξει άμεσα την υπόθεση της αντικατάστασης  του Δώνη στο πράσινο πάγκο.

Η απόφαση ωστόσο που θα ανακοινωθεί από τα χείλη του Γιάννη Αλαφούζου αποτελεί αίνιγμα, μιας και ο Γιώργος Δώνης έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια παρουσίας του στον Παναθηναϊκό να κερδίσει την εμπιστοσύνη τόσο των ποδοσφαιριστών του όσο και του φίλαθλου κοινό, με το τελευταίο να εκτιμά την προσπάθεια που πραγματοποιεί αναλογικά με το μπάτζετ που έχει να διαχειριστεί.

Παρόλα αυτά ο Γιάννης Αλαφούζος φαίνεται πως κλείνει περισσότερο προς την λήξη της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον έμπειρο προπονητή, αναζητώντας μια νέα λύση, η οποία πιθανότατα να έρθει από την αγορά του εξωτερικού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments