Video

Ζέτα Δούκα: Με το Πάσχα ήμουν περισσότερα στα νοσοκομεία παρά στο σπίτι

Ζέτα Δούκα: Με το Πάσχα ήμουν περισσότερα στα νοσοκομεία παρά στο σπίτι
Ζέτα Δούκα: Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στις δύσκολες ημέρες που βίωσε κατά τη διάρκεια της καραντίνας αντιμετωπίζοντας αντιμετωπίζοντας τόσο το δικό της όσο και το πρόβλημα υγείας της μητέρας της.

Ζέτα Δούκα: Συνέντευξη στην Φαίη Σκορδά και το Πρωινό του ΑΝΤ1 παραχώρησε η δημοφιλής ηθοποιός μιλώντας ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε το οποίο μάλιστα εν μέσω καραντίνας την οδήγησε στη πόρτα του χειρουργείου. Η ηθοποιός μάλιστα εκτός από τη δική της περιπέτεια κλήθηκε να αντιμετωπίσει και μια ακόμη άσχημη κατάσταση, μιας και η μητέρα της έπρεπε να εισαχθεί στο νοσοκομείο λίγες ημέρες μετά το Πάσχα.

“Ήταν πάρα πολύ δύσκολη περίοδος αυτή για μένα. Μετά το Πάσχα είμαι περισσότερο χρόνο στα νοσοκομεία παρά στο σπίτι”, δήλωσε η γνωστή ηθοποιός, ενώ τόνισε ιδιαίτερα τη σημασία της πρόληψης και τη σημασία στην επιλογή γιατρών που θα πρέπει να κάνει κανείς, σε κάποιο πρόβλημα υγείας.

“Το πρώτο πρόβλημα ήταν της μητέρας μου. Η μητέρα μου ήταν κάτι το οποίο το γνωρίζαμε ότι έπρεπε να κάνει. Έκανε αντικατάσταση δύο βαλβίδων, ήταν ένα χειρουργείο ανοιχτής καρδιάς, το οποίο πιστεύαμε ότι έχει λίγη παράταση ακόμα, ότι δεν θα φτάσουμε στο έσχατο σημείο μέσα στην καραντίνα, όπως και έγινε. Πιθανότατα η χρονοτριβή λίγων ημερών να της είχε στοιχίσει τη ζωή”, είπε για τη μητέρα της.

Όσο για το πρόβλημα της ίδιας, είπε: “Το δικό μου ήταν απρόοπτο και μάλλον ήταν απόρροια όλης αυτής της δύσκολης ψυχολογικής κατάστασης την οποία πέρασα και ξέσπασε εκεί. Κάποια ευρήματα τα οποία είχα, μεγάλωσαν και έπρεπε να αφαιρεθούν. Πήγα να εξετάσω τα ορμονικά μου και τελικά βρήκα ότι ήταν ένας διπλασιασμός κάποιων ευρημάτων που είχα εδώ και κάποιους μήνες. Διπλασιάστηκαν μέσα σε έξι μήνες και δημιούργησαν ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα και έπρεπε να αφαιρεθούν επειγόντως”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments