Αθλητισμός

Ιβάν Σαββίδης ΠΑΟΚ: «Θα ανταμειφθείτε ανάλογα» αν καλύψετε τη διαφορά

Ιβάν Σαββίδης ΠΑΟΚ: «Θα ανταμειφθείτε ανάλογα» αν καλύψετε τη διαφορά
Ιβάν Σαββίδης ΠΑΟΚ: Σε προτροπή στους παίκτες του ΠΑΟΚ να μην παρατήσουν το πρωτάθλημα παρά την τιμωρία που τους έχει φέρει στο -14 από τον Ολυμπιακό στη Super League, προχώρησε ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης επικοινώνησε με τους παίκτες του ΠΑΟΚ -μέσω skype- και τους ζήτησε να μην εγκαταλείψουν την προσπάθεια για το πρωτάθλημα. Ο ιδιοκτήτης του «Δικεάφαλου του Βορρά» έκανε αναφορά στην αφαίρεση βαθμών -λόγω της υπόθεσης της συνιδιοκτησίας με την Ξάνθη– τονίζοντας πως αν καταφέρουν να καλύψουν την ποινή -7, τότε για τον ίδιο θα είναι πρωταθλητές και θα ανταμειφθούν με τον ανάλογο τρόπο.

«Σας ευχαριστώ για τον τρόπο με τον οποίο ανταποκριθήκατε στην ανάγκη για μείωση των αποδοχών στα συμβόλαια, καθώς έτσι βοηθήσατε στην ομαλή λειτουργία της ομάδας λόγω του κορωνοϊού αλλά και του Financial Fair Play. Θέλω να ξέρετε ότι εγώ δεν ξεχνάω ποτέ και δεν θα ξεχάσω αυτό που κάνατε για την ομάδα. Περιμένω να τα δώσετε όλα στους αγώνες που απομένουν. Θέλω να ξέρετε πως αν καταφέρετε να καλύψετε τη διαφορά των επτά βαθμών από τον Ολυμπιακό, ανεξάρτητα από την τελική έκβαση, για μένα θα είστε πρωταθλητές και η ανταμοιβή σας θα είναι ανάλογη», είπε ο Ιβάν Σαββίδης, ανάμεσα σε άλλα προς του παίκτες της ομάδας, μια μέρα πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Από τη μεριά τους, οι παίκτες του ΠΑΟΚ μίλησαν για το θέμα των μειώσεων: «Ήταν υποχρέωσή μας να αντιμετωπίσουμε με κατανόηση το αίτημα για μειώσεις και να βοηθήσουμε τον σύλλογο σε αυτή τη δύσκολη εποχή. Αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι μέχρι το φινάλε της σεζόν, θα τα δώσουμε όλα για την ομάδα και τον κόσμο».

Το νέο επιχειρηματικό βήμα Σαββίδη

Σε νέες επιχειρηματικές εξορμήσεις φαίνεται πως προχωράει ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ. Όπως σημειώνει η εφημερίδα Metrosport, είναι σαφής η στροφή του Ομίλου Agrocom του Ελληνορώσου επιχειρηματία στον τουρισμό και αυτό φαίνεται από τις επενδύσεις που κάνει σε ξενοδοχεία τα τελευταία χρόνια, τόσο στην Ρωσία, όσο και στην Ελλάδα.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτός ο τομέας στον οποίο, ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ θέλει να στρέψει το επενδυτικό ενδιαφέρον του. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, απόδειξη είναι και η προσπάθεια που κάνει για να αγοράσει το παλιό αεροδρόμιο του Ροστόφ. Όπως αναφέρουν τα ρωσικά ΜΜΕ, έχει κάνει μία πρόταση ύψους 9,2 εκατ. ευρώ για να αγοράσει όλο τον χώρο του παλιού αεροδρομίου της πόλης. Ωστόσο, πρόκειται για μία περίπτωση ιδιαίτερα μπλεγμένη και άρα και χρονοβόρα, αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας της βόρειας Ελλάδας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments