Αθλητισμός

Τσάβι Ρόκα: Σε αναζήτηση στόπερ ο τεχνικός του Παναθηναϊκού

Τσάβι Ρόκα: Σε αναζήτηση στόπερ ο τεχνικός του Παναθηναϊκού
Τσάβι Ρόκα: Στην αγορά για να ψωνίσει στόπερ έχει βγει ο Τσάβι Ρόκα.

Την μεταγραφική ενίσχυση της νέας σεζόν έχουν ξεκινήσει στον Παναθηναϊκό, με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Τσάβι Ρόκα, να ψάχνει για στόπερ. Για την ώρα δεν έχει καταλήξει κάπου καθώς η απόφασή του εξαρτάται από την έκβαση των υποθέσεων των Μπαρτ Σένκεφελντ και Αχιλλέα Πούγγουρα. Με τον Έλληνα στόπερ εξακολουθεί να υφίσταται διαφορά στο οικονομικό, αλλά υπάρχει η εκτίμηση στη διοίκηση της ομάδας πως θα καλυφθεί στις επόμενες κουβέντες που θα γίνουν. Με τον Ολλανδό σέντερ μπακ επίσης υπάρχει διαφορά κι αναμένεται να φανεί στις επόμενες συζητήσεις αν μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή. Την ίδια ώρα, φουντώνουν οι φήμες ότι το “τριφύλλι” ενδιαφέρεται για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο καταθέτοντάς του πρόταση, καθώς έμεινε ικανοποιημένο από την παρουσία του στις προπονήσεις του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής κεντρικός αμυντικός που συμπληρώνει τρεις εβδομάδες προπονήσεων με τους «πράσινους» έχει ικανοποιήσει τους ιθύνοντες της ομάδας.

Έτσι, το «τριφύλλι» σύμφωνα με τα ρεπορτάζ προσέγγισε τον 28χρονο και του κατέθεσε πρόταση ακόμα και για μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας, μέχρι 200.000 ευρώ. Ο Παπαδόπουλος, ο οποίος είναι ευχαριστημένος από τη φιλοξενία του Παναθηναϊκού και κυρίως από τους φυσιοθεραπευτές του συλλόγου που είναι συνέχεια από πάνω του, αν και σκέφτεται πολύ σοβαρά τη «μετακόμιση», δεν έχει απαντήσει ακόμα. Προφανώς, εμπόδιο είναι η χρηματικά μικρή πρόταση, αλλά έχοντας ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς το μόνο που τον ενδιαφέρει τη δεδομένη στιγμή είναι να παίξει ποδόσφαιρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι για την έλευσή του ήταν ενήμεροι τόσο ο Τσάβι Ρόκα, όσο και ο Γιώργος Δώνης, οι οποίοι είχαν δώσει χωρίς δεύτερη σκέψη και τη συγκατάθεσή του, καθώς η αξία του παίκτη είναι εγνωσμένη, έστω κι αν έχει παροπλιστεί στο Αμβούργο. Σημειώνεται ότι ο Παπαδόπουλος ανήκει στη γερμανική ομάδα, αλλά ο σύλλογος τον έχει θέσει εδώ και τρεις μήνες εκτός ομάδας, υποχρεώνοντας τον να βγει στην αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής «στέγης».

Ακόμη, υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκός έχει ήδη κλεισμένο από τον Ιανουάριο τον Καρλίτος για τη θέση του σέντερ φορ και τον Βέλεθ του Άρη για το κέντρο της άμυνας ενώ έχει ανακοινώσει και την απόκτηση του Αϊτόρ. Το μεγάλο ερωτηματικό είναι  για τα άκρα, με τους φιλάθλους να αναρωτιούνται τι θα γίνει εφόσον αποχωρίσουν οι Ινσούα, Γιόχανσον και Αποστολάκης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments