Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τη Πέμπτη [11/06/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τη Πέμπτη [11/06/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Πέμπτη [04/06/20].

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Πέμπτη [11/06/20].

Κριός

Η ακούραστη προσπάθειά σας να βρείτε τον έρωτα είναι αξιέπαινη, οπότε μην σταματάτε να προσπαθείτε να αναζητάτε τον/την τέλειο/α σύντροφο. Από την άλλη, δεν πρέπει να σας γίνει εμμονή. Αφιερώστε χρόνο στους φίλους και την οικογένειά σας, που σας αγαπούν πολύ.

Ταύρος

Προσέξτε να μην εμπλακείτε σε ανούσια κουτσομπολιά. Το να ακούτε διάφορα μυστικά μπορεί να σας φαίνεται διασκεδαστικό… Αλλά δεν θα σκέφτεστε το ίδιο όταν το θέμα συζήτησης θα είναι η δική σας ερωτική ζωή.

Δίδυμοι

Με το κήρυγμα δεν θα καταφέρετε τίποτα σήμερα. Μπορεί να έχετε καλές συμβουλές να δώσετε. Αλλά κανείς δεν θα θέλει να τις ακούσει, αν είναι περισσότερο νουθεσίες και όχι συστάσεις.

Καρκίνος

Η ενέργειά σας είναι στα ύψη σήμερα. Δεν χρειάζεται καν να πιείτε καφέ το πρωί. Διεκπεραιώστε τις υποχρεώσεις σας και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε αυτή τη νεοαποκτηθείσα αντοχή για να διασκεδάσετε.

Λέων

Η απεριόριστη ενέργειά σας θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε πολλές εργασίες σήμερα. Αξιοποιήστε την στο έπακρο, προσφέροντας τη βοήθειά σας σε όσους τη χρειάζονται. Εμπνεύστε και τους γύρω σας να βάλουν τα δυνατά τους για να πετύχουν αυτό που θέλουν.

Παρθένος

Σήμερα καλό θα ήταν να πάρετε τα πράγματα όπως έρχονται. Όταν τίποτα δεν εξελίσσεται όπως θέλετε, είναι εύκολο να χάσετε την ψυχραιμία σας. Αλλά όσο μένετε ήρεμοι και ευέλικτοι, όλα θα πάνε καλά.

Ζυγός

Αν θέλετε να σας προσέξει κάποιο άτομο, πρέπει να του δείξετε τις προθέσεις σας με κάποιον τρόπο. Αντιμετωπίστε αυτό το καινούργιο φλερτ με χαλαρότητα και χιούμορ και δεν θα χάσετε.

Σκορπιός

Προσέξτε τα ρίσκα που θα πάρετε σήμερα. Ίσως δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να προσεγγίσετε ένα καινούργιο άτομο. Περιμένετε μέχρι να αισθανθείτε 100% ο εαυτός σας. Η αυτοπεποίθησή σας παίζει σημαντικό ρόλο στον τρόπο που θα εξελιχθεί η μέρα.

Τοξότης

Η εμπιστοσύνη κερδίζεται, δεν είναι δεδομένη. Εάν θέλετε να σας εμπιστεύονται οι άλλοι, σταματήστε να κουτσομπολεύετε και αρχίστε να ακούτε. Κρατήστε τα όποια μυστικά ασφαλή, ώστε οι φίλοι σας να ξέρουν ότι μπορούν να βασιστούν πάνω σας.

Αιγόκερως

Το να βρείτε τον αληθινό έρωτα φαίνεται κουραστικό. Αλλά ακόμη και αν δεν διαφαίνεται κάποια σχέση στον ορίζοντα, συνεχίστε να επιμένετε και θα έρθει. Αν μείνετε επικεντρωμένοι στην ευρύτερη εικόνα, όλα τα εμπόδια θα ξεπεραστούν πιο εύκολα.

Υδροχόος

Ζητήστε από τους φίλους σας συμβουλές για ένα ευαίσθητο θέμα σήμερα. Παρόλο που δεν σας είναι ευχάριστο να ζητάτε βοήθεια, μια νέα οπτική ίσως είναι αυτό που χρειάζεστε για να πάρετε τη σωστή απόφαση.

Ιχθύες

Εάν συνηθίζετε να φλυαρείτε, σήμερα είναι καλή στιγμή για να ζητήσετε συγγνώμη από κάποιον/α που ενδεχομένως έχετε προσβάλλει. Η ειλικρίνειά σας θα εκτιμηθεί πολύ. Μην αργήσετε να το κάνετε, διαφορετικά αργότερα μπορεί να μην καταφέρετε να επανορθώσετε για την αδιακρισία σας.

www.astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments