Αθλητισμός

Ματίας Γιόχανσον: Αυτή η ομάδα σκέφτεται να τον προσεγγίσει ξανά

Ματίας Γιόχανσον: Αυτή η ομάδα σκέφτεται να τον προσεγγίσει ξανά
Όσο περνάει ο καιρός και παραμένει χωρίς ομάδα ο Γιόχανσον, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες μίας επαναπροσέγγισης με τον Παναθηναϊκό.

Μπορεί ο καιρός να περνάει και ο Ματίας Γιόχανσον να παραμένει χωρίς ομάδα, αλλά οι ελπίδες δεν έχουν σβήσει καθώς έτσι αυξάνονται οι πιθανότητες μιας επαναπροσέγγισης με τον Παναθηναϊκό.

Και αυτό συνδυασμό πάντα με το γεγονός ότι ο Ρόκα έχει αφήσει στην άκρη τις κινήσεις για την κάλυψη των «φτερών» στην άμυνα, σύμφωνα με πληροφορίες από το sportday. Μάλιστα, από τη στιγμή που και ο Σουηδός περνάει καλά στην Ελλάδα, μια ενδεχόμενη συμφωνία δεν θα αποτελέσει έκπληξη εντός των αποδυτηρίων.

Ο Σουηδός διεθνής ποδοσφαιριστής γεννημένος στο Γιένσεπινγκ, Ματίας, όμως, έχει αυξήσει τους υποστηρικτές του και στο περιβάλλον Αλαφούζου. Να τονισθεί πως ο Γιόχανσον ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Καλμάρ ΦΦ.

Η διεθνής καριέρα

Το 2008 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στην πρώτη ομάδα της Κάλμαρ, με την φανέλα της οποίας σημείωσε 41 συμμετοχές και ένα γκολ, μέχρι το 2012. Στις 27 Ιανουαρίου του ίδιου χρόνου, μετεγγράφηκε στην ΑΖ Άλκμααρ, για το ποσό του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ και υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο.

Αμέσως καθιερώθηκε στην βασική ενδεκάδα της ομάδας, ενώ το 2015, ανανέωσε το συμβόλαιό του για 2 χρόνια. Την περίοδο 2016-17, απώλεσε την θέση του στην ενδεκάδα, δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Άλκμααρ και αποχώρησε μετά από 5 χρόνια στον ολλανδικό σύλλογο.

Ο Ματίας Γιόχανσον ήρθε στην Ελλάδα το 2017

Την 1 Αυγούστου 2017, ο Ματίας Γιόχανσον ήρθε στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Παρόλο που στα τρία πρώτα του παιχνίδια, δεν είχε καλή απόδοση, λόγω της αγωνιστικής απραξίας του την προηγούμενη χρονιά, κατάφερε να καταλάβει τη θέση του βασικού δεξιού οπισθοφύλακα, έπειτα από τη φημολογούμενη αποχώρηση του Ουσμάν Κουλιμπαλί.

Μάλιστα, στο τέλος της περιόδου 2017 – 2018, κατέγραψε 21 συμμετοχές και 1 γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Δηλώνει πως είναι στη διάθεση του προπονητή του μέχρι το τέλος του τουρνουά

Ο Παναθηναϊκός ενδέχεται να τελειώσει τα play off χωρίς αρκετούς από τους παίκτες με τους οποίους τα άρχισε, σύμφωνα με πληροφορίες από το to10. Διότι όσοι μένουν ελεύθεροι στις 30 Ιουνίου ή όσοι έχουν αποκτηθεί με μορφή δανεισμού, από την 1η Ιουλίου έχουν το δικαίωμα να αρνηθούν τη συμμετοχή τους και να αποχωρήσουν.

Ωστόσο, ο Σουηδός δεξιός μπακ έθεσε εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του μέχρι το τέλος του τουρνουά. Φαίνεται πως δεν σκοπεύει να αποχωρήσει σύντομα από την Αθήνα και θα παίξει μέχρι τις 20 Ιουλίου, όπως δήλωσε στον προπονητή του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments