Ελλάδα

Λαμία έγκαυμα από γάλα: Στο νοσοκομείο της πόλης δύο μικρά παιδιά

Λαμία έγκαυμα από γάλα: Στο νοσοκομείο της πόλης δύο μικρά παιδιά
Λαμία έγκαυμα από γάλα: Στο Νοσοκομείο Λαμίας μεταφέρθηκαν σήμερα δύο μικρά παιδιά, τα οποία φέρεται να έχουν υποστεί εγκαύματα από βραστό γάλα.

Συναγερμός σήμανε σήμερα, Δευτέρα 15 Ιουνίου, στο Νοσοκομείο Λαμίας όπου μεταφέρθηκαν δύο μικρά παιδιά, ηλικίας ενός και δύο ετών, με εγκαύματα σε χέρια και πόδια από βραστό γάλα. Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι στο Κέντρο Προσφύγων και Μεταναστών στις Θερμοπύλες. Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr, τα δύο παιδιά -υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες- ήρθαν σε επαφή με γάλα που έβραζε. Αποτέλεσμα ήταν να υποστούν εγκαύματα σε χέρια και πόδια.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τα δύο παιδιά στο τοπικό νοσοκομείο. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα αγοράκι ενός έτους και ένα κοριτσάκι δύο ετών, αμφότερα συριακής καταγωγής. Προς το παρόν είναι άγνωστη η σοβαρότητα και το βάθος των εγκαυμάτων.

Τραγωδία στη Λαμία με πυροσβέστη:

Εν τω μεταξύ, η τοπική κοινωνία της Λαμίας είναι από χθες, Κυριακή, συγκλονισμένη με την είδηση του θανάτου ενός 42χρονου πυροσβέστη, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του μπροστά στα μάτια ενός συναδέλφου του, στο πυροφυλάκιο του Προφήτη Ηλία Φθιώτιδας. Σύμφωνα με πληροφορίες από το lamiareport.gr, λίγο μετά τις 17:00 το Σάββατο ο 42χρονος πήρε ένα αλυσοπρίονο και μπροστά τα μάτια του συναδέλφου του έκοψε την καρωτίδα του, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Ο 42χρονος πυροσβέστης κατέβηκε από το αυτοκίνητο και πήρε το αλυσοπρίονο που είχαν στα εργαλεία τους. Όταν ο συνάδελφός του άκουσε το αλυσοπρίονο να ξεκινά, τον ρώτησε αιφνιδιασμένος τι ήθελε να κάνει. Η απάντηση του 42χρονου ήταν «θα αυτοκτονήσω» και με μια κίνηση το έστρεψε στο λαιμό του βάζοντας τέλος στη ζωή του. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος παρά την όποια προσπάθεια του συναδέλφου του που έσπευσε επίσης να ειδοποιήσει το ΕΚΑΒ και τους ανωτέρους του. Στο σημείο βρέθηκε και η Αστυνομία προκειμένου να εξακριβώσει τι ακριβώς συνέβη. Η οικογένεια της Πυροσβεστικής είναι σοκαρισμένη από το τραγικό γεγονός και κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει τι ώθησε το συνάδελφό τους στο απονενοημένο διάβημα. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα Λαμίας.

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments