Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τη Πέμπτη [18/06/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τη Πέμπτη [18/06/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Πέμπτη [18/06/20].

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Πέμπτη [18/06/20].

Κριός

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για χαλάρωση στο σπίτι, για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας και γενικά για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Βγείτε έξω για μια σύντομη βόλτα και στη συνέχεια ξεκουραστείτε όσο περισσότερο μπορείτε.

Ταύρος

Όλα αυτά τα πράγματα, που υποτίθεται ότι πρέπει να κάνετε για να γνωρίσετε καινούργια άτομα είναι διασκεδαστικά. Δοκιμάστε μερικά από αυτά, όπως το να σερφάρετε στο διαδίκτυο ή να συμμετέχετε σε ομαδικές δραστηριότητες.

Δίδυμοι

Αν τον τελευταίο καιρό δεν είστε καθόλου ικανοποιημένοι με την ερωτική σας ζωή, μην πέσετε σε μελαγχολία. Δεν θα σας βοηθήσει σε τίποτα. Μιλήστε με κάποιον φίλο και δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να γνωρίσετε καινούργια άτομα.

Καρκίνος

Σήμερα είστε σε θέση να αφουγκράζεστε την καρδιά και το μυαλό των ανθρώπων. Το δικό σας το μυαλό όμως, έχει την τάση να περιπλανιέται. Εάν επικεντρώσετε την προσοχή σας σε ένα συγκεκριμένο άτομο, ποιος ξέρει τι μπορεί να συμβεί;

Λέων

Αυτός /ή ο/η κούκλος/α που γνωρίσατε πρόσφατα είναι εντελώς χαζός /ή. Από την άλλη, κάποιο άλλο άτομο με όχι και τόσο ωραία εξωτερική εμφάνιση, μπορεί να έχει απίστευτη εξυπνάδα και χιούμορ. Αφιερώστε χρόνο για να τον /την γνωρίσετε καλύτερα και δεν θα το μετανιώσετε.

Παρθένος

Όσες προσπάθειες και αν κάνετε και όση στρατηγική και αν ακολουθήσετε στην ερωτική σας ζωή τώρα, δεν θα πετύχετε απολύτως τίποτα. Απλά θα πρέπει να αποδεχτείτε ότι ο έρωτας λειτουργεί με μυστήριους τρόπους. Ακολουθήστε την ροή των γεγονότων.

Ζυγός

Όλοι οι τομείς της ζωής σας σάς προσφέρουν ικανοποίηση αυτή την περίοδο. Τώρα είστε περισσότερο επικεντρωμένοι στους φίλους και τη δουλειά σας παρά στον έρωτα. Φροντίστε να ξεκουράζεστε αρκετά. Το έχετε ανάγκη.

Σκορπιός

Δεν είστε συνηθισμένα άτομα. Δεν αναζητάτε τίποτα λιγότερο από το ιδανικό ταίρι για εσάς. Μην περιορίζεστε σε τετριμμένες συζητήσεις και συνηθισμένες δραστηριότητες. Δείξτε τον αληθινό σας χαρακτήρα.

Τοξότης

Ενδεχομένως σήμερα τα σχέδια που έχετε κάνει να εκτροχιαστούν, για χάρη μερικών πολύ πιο απολαυστικών δραστηριοτήτων. Εξάλλου μια συνάντηση με φίλους ή με αυτόν /αυτήν τον /την κούκλο /α που γνωρίσατε πρόσφατα είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα.

Αιγόκερως

Σήμερα ξεχάστε οτιδήποτε συμβατικό. Γίνετε δημιουργικοί στην ερωτική σας ζωή. Να είστε ανοιχτοί σε όλες τις δυνατότητες (έχοντας ρεαλιστικές προσδοκίες) και δεν θα χάσετε.

Υδροχόος

Θέλετε να μείνετε όλη μέρα με τις πιτζάμες σας ή να φάτε γλυκά για μεσημεριανό; Ή μήπως θέλετε να μπείτε στο αυτοκίνητο και να αρχίσετε να οδηγείτε χωρίς συγκεκριμένο προορισμό; Προχωρήστε και κάντε αυτό που θέλετε. Απολαύστε την ελευθερία σας, όσο ακόμη την έχετε.

Ιχθύες

Είστε ακόμα ονειροπόλοι. Αυτό που έχει αλλάξει με τα χρόνια, είναι ότι πλέον έχετε την αυτοπεποίθηση να ακολουθήσετε τα όνειρά σας. Μην σταματάτε! Αυτή ακριβώς είναι η σωστή στάση για να απολαύσετε την ζωή.

www.astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments