Ελλάδα

Ζαχαριάς: To νέο κατάστημα για τη μνήμη του γιου του Αλέξανδρου

Ζαχαριάς: To νέο κατάστημα για τη μνήμη του γιου του Αλέξανδρου
Ζαχαριάς: Το νέο κατάστημα άνοιξε κοντά στο σημείο που έγινε το τροχαίο του αδικοχαμένου Αλέξανδρου.

Με μια πολύ συγκινητική  κίνηση θέλησε να τιμήσει τη μνήμη του παιδιού του, που χάθηκε άδικα σε τροχαίο στον Άγιο Στέφανο τον περασμένο Ιούλιο βρήκε ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών «Ζαχαριάς».

Το νέο κατάστημα με το όνομα «Αλέξανδρος»

Για τον σκοπό αυτό δημιούργησε ένα νέο κατάστημα, το οποίο ονόμασε «Αλέξανδρος», όπως και ο γιος του, που χαμογελά σε όλες τις φωτογραφίες που έχουν γεμίσει τον χώρο. Το κατάστημα με τα παιχνίδια δεν βρίσκεται τυχαία στην Ερυθραία. Είναι πολύ κοντά στο σημείο που ο αδικοχαμένος 23χρονος έκοψε πρόωρα το νήμα της ζωής του, πέφτοντας με το αυτοκίνητό του πάνω σε δέντρο. Σύμφωνα με μαρτυρίες μάλιστα, ο Αλέξανδρος έχασε τη ζωή του σώζοντας τους επιβάτες του προπορευόμενου οχήματος. Σε ένα περίπου μήνα, στις 23 Ιουλίου, συμπληρώνεται ένας χρόνος από τότε που το «νήμα» της ζωής του Αλέξανδρου κόπηκε πρόωρα. Και ο πατέρας του θέλει να τον θυμάται πάντα γελαστό, όπως θέλει να τον θυμούνται και όλοι οι υπόλοιποι.

Το χρονικό του ατυχήματος

Ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς, γιος του ιδιοκτήτη της αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών «Ζαχαριάς», άφησε την τελευταία του πνοή άφησε στην άσφαλτο, το βράδυ της Τρίτης. Ο 23χρονος οδηγούσε το Volkswagen Golf GTI στη λεωφόρο Τραπεζούντος 63, στον Άγιο Στέφανο, όταν στην προσπάθειά του να προσπεράσει προπορευόμενο αυτοκίνητο βγήκε από τον δρόμο και καρφώθηκε σε δέντρο.

Την ίδια στιγμή όμως, η οδηγός του αυτοκίνητου προσπάθησε να στρίψει και ο 23χρονος, για να την αποφύγει φέρεται να έκανε ελιγμό, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με μεγάλη ταχύτητα να προσκρούσει στο δέντρο και να βρει τραγικό θάνατο. Ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς ήταν μόνος του στο αυτοκίνητο και, σύμφωνα με τα όσα τόνισαν οι αστυνομικοί και οι πυροσβέστες που βρέθηκαν στο σημείο καταφέρνοντας να απεγκλωβίσουν τον 23χρονο, το ΙΧ είχε μετατραπεί σε μία άμορφη μάζα.

Όταν το 2014 «ξεγέλασε» τον θάνατο

Ο 23χρονος Αλέξανδρος Ζαχαριάς που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στον Άγιο Στέφανο είχε κινδυνεύσει και το 2014. Τότε, ο πατέρας του οδηγούσε μια Ferrari κόκκινου χρώματος και είχε εμπλακεί σε καραμπόλα τριών αυτοκινήτων. Στο αυτοκίνητο επέβαινε ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας παιχνιδιών Ζαχαριάς και ο γιος του, Αλέξανδρος, τότε 17 ετών. Το τροχαίο είχε σημειωθεί στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Αγίων Σαράντα στην Εκάλη. Ο πατέρας Ζαχαριάς επέστρεφε σπίτι του μαζί με τον 17χρονο γιο του, όταν η κόκκινη Ferrari καρφώθηκε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα, ενώ προσπαθούσε να αποφύγει δύο αυτοκίνητα που ήδη είχαν συγκρουστεί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments