Αθλητισμός

Μάνος Παπαδόπουλος Παναθηναϊκός: Σήμερα ξεκαθαρίζει το μέλλον του στο «τριφύλλι»

Μάνος Παπαδόπουλος Παναθηναϊκός: Σήμερα ξεκαθαρίζει το μέλλον του στο «τριφύλλι»
Μάνος Παπαδόπουλος Παναθηναϊκός: Μέσα στην ημέρα αναμένεται να παρθούν οι κρίσιμες αποφάσεις, σχετικά με το αν θα συνεχίσει στους «πράσινους» ο Μάνος Παπαδόπουλος. Ποια τα δεδομένα.

Σαν βόμβα έσκασε στον παναθηναϊκό κόσμο η είδηση που θέλει τον Μάνο Παπαδόπουλο, τον νυν πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της «πράσινης» ΚΑΕ, να αποχωρεί από την ομάδα, ύστερα από σχεδόν 30 χρόνια παρουσίας του στον σύλλογο. Όπως έχει γίνει γνωστό, ο πολύπειρος παράγοντας έχει δηλώσει την παραίτησή του, εκφράζοντας τη διαφωνία του για τη στάση της ομάδας σε διάφορα μέτωπα με κυριότερο αυτό της Ευρωλίγκας, αφού από την αρχή η επιθυμία του ήταν η παραμονή του Παναθηναϊκού στην κορυφαία διασυλλογική μπασκετική διοργάνωση.

Από την Δευτέρα, 22 Ιουνίου, υπάρχουν φήμες που αναφέρουν ότι μετακομίζει στην Αγία Πετρούπολη για τη Ζενίτ προκειμένου να αναλάβει τη θέση του General Μanager της ρωσικής ομάδας.

Θα πει τελικά το “αντίο” ή θα παραμείνει στο ΟΑΚΑ; Η απάντηση αναμένεται να δοθεί σύντομα, καθώς μέσα στην μέρα θα ξεκαθαρίσουν όλα και θα γίνει σαφές το πως θα πορευτούν οι “πράσινοι” τη νέα σεζόν. Με τον Μάνο Παπαδόπουλο στην προεδρία δηλαδή ή όχι. Υπενθυμίζεται, πως ο 56χρονος είναι ο άνδρας στον οποίο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος άφησε τα ηνία της ΚΑΕ μετά την αποχώρησή του.

Όπως είναι ήδη γνωστό τα διάφορα θέματα του συλλόγου, μετά το πωλητήριο που μπήκε, τρέχουν σε καθημερινή βάση διοικούσα επιτροπή που αποτελείται από τους Μάνο Παπαδόπουλο, Παναγιώτη Τριαντόπουλο, Γιώργο Μοιρέα, Ηλία Κατσογιάννη και Αριστείδη Χριστόπουλο. «Μέχρι να βρεθεί αγοραστής η ΚΑΕ θα πορευτεί από ανθρώπους εμπιστοσύνης χωρίς την παραμικρή εμπλοκή μου και βασιζόμενη αποκλειστικά και μόνο στα όποια έσοδα της σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αυτοί είναι ο Μάνος Παπαδόπουλος και ο Τάκης Τριαντόπουλος. Από σήμερα αυτοί τρέχουν την ομάδα» ανέφερε χαρακτηριστικά τότε στη συνέντευξη Τύπου ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ποια τα δεδομένα:

Αξίζει να σημειωθεί, πως μέχρι και την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν έχει παρθεί καμιά απόφαση. Κανείς στον Παναθηναϊκό δεν θεωρεί δεδομένη ούτε την αποχώρηση αλλά ούτε και την παραμονή του “πράσινου” παράγοντα. Ωστόσο, θα πρέπει να έχουμε στο νου μας πως η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, που θα αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα και τη νέα σεζόν, έχει στο πλάι της την Gazprom, η οποία θέλει να ρίξει χρήμα και να δημιουργήσει ένα δυνατό ρόστερ. Στην προσπάθεια αυτή μπορεί να συμβάλλει ο Μάνος Παπαδόπουλος. Θα επηρεάσει άραγε η προοπτική αυτή την απόφασή του;

Την ίδια ώρα, πρέπει να θεωρείται δεδομένο το “διαζύγιο” με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη. Ο Αλβέρτης είναι μια από της μεγαλύτερες μορφές στην ιστορία του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ. Αγωνίστηκε στην ομάδα για περίπου είκοσι χρόνια (1990-2009), ενώ στη συνέχεια υπηρέτησε τον σύλλογο από διαφορετικές θέσεις, έχοντας μάλιστα και μία μικρή θητεία ως πρώτος προπονητής που συνδυάστηκε με την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία επίσημη επιβεβαίωση από την πλευρά των έξι φορές πρωταθλητών Ευρώπης, αλλά όλα δείχνουν πως οδεύουν προς “χωρισμό”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments