Αθλητισμός

Όνομα έκπληξη στον Παναθηναϊκό για αντί Παπαδόπουλος

Όνομα έκπληξη στον Παναθηναϊκό για αντί Παπαδόπουλος
Δύσκολες στιγμές για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό, που βλέπει έναν άνθρωπο δικό του να αποχωρεί.

Η περίοδος που διανύει ο μπασκετικός αυτή τη στιγμή είναι από τις πιο δύσκολες από τότε που η οικογένεια Γιαννακόπουλου ανέλαβε το τιμόνι δημιουργώντας έναν αυτοκράτορα με έξι ευρωπαικά κύπελλα και αμέτρητους εγχώριους τίτλους.  Οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί μετα την απρόσμενη αποχώρηση του Φραγκίσκου Αλβέρτη που όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει παρελθόν για την ομάδα του Παναθηναικού, αλλά και η διαφαινόμενη αποχώρηση και του Μάνου Παπαδόπουλου του ανθρώπου που συνέδεσε όσο κανείς άλλος τη ζωή του με τον Παναθηναικό δημιουργούν νέα δεδομένα για την ομάδα.

Aυτή τη στιγμή η ομάδα πρέπει να τρέξει γιατί ο καιρός περνάει και ο Γιώργος Βόβορας δεν έχει ακόμη στα χέρια του όλο το έμψυχο δυναμικό που θα αποτελέσει την ομάδα της νέας σεζόν.

Το γεγονός ότι ο Μάνος Παπαδόπουλος ο οποίος ήταν ο νέος πρόεδρος της ομάδας, πιθανότατα φεύγει ύστερα από τουλάχιστον 30 χρόνια έχει κάνει τους αρμόδιους της ομάδας να αναζητούν και General manager ο οποίος πρέπει να αναλάβει το έργο της στελέχωσης του νέου ρόστερ πάντα σε συνεργασία με τον προπονητή.

Σύμφωνα με όσα έχουν γραφτεί ένας παίκτης που βρισκόταν στο στόχαστρο της ομάδας, ο Λάντρι Νόκο έχει πάρει το δρόμο για το Βελιγράδι και τον Ερυθρό Αστέρα και ουδεις γνωρίζει το τι θα γίνει. Η θέση που πρέπει άμεσα να καλυφθεί είναι αυτή του πλέι μέικερ αλλά ποιος θα διαπραγματευτεί και θα κοιτάξει τα συμβόλαια αφού αυτό ήταν μεταξύ άλλων δουλειά του Μάνου Παπαδόπουλου.

Ήδη κυκλοφορούν πληροφορίες στα δημοσιογραφικά γραφεία για ένα άτομο που συνέδεσε το όνομά του και εκείνος με τον Παναθηναικό. Ο λόγος για τον Ντέγιαν Μποντιρόγκα ο οποιος φαίνεται να είναι μια επιλογή των πρασίνων που κανείς δεν ξέρει τι θα βγει, εφόσον ο Μάνος Παπαδόπουλος αποχαιρετήσει την ομάδα της καρδιάς του.

Πάντως τα χρήματα που λέγεται ότι δίνει η ομάδα της Ζενίτ στον Μάνο Παπαδόπουλο για να φύγει από την Ελλάδα και να εγκατασταθεί για τουλάχιστον δυο χρόνια στη Ρωσία και δίπλα στον Τσάβι Πασκουάλ είναι τουλάχιστον 600.000 ευρώ. Δεν τα λες και λίγα σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments