Πολιτική

Φαρμακερό post Κωνσταντοπούλου για Παππά

Φαρμακερό post Κωνσταντοπούλου για Παππά
Με ανάρτησή της σχολιάζει τις τελευταίες εξελίξεις με την ηχογραφημένη συνομιλία Μιώνη - Παππά.

Συνεχίζεται η πολιτική κόντρα ανάμεσα σε κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση για τις ηχογραφημένες συνομιλίες του επιχειρηματία Σάμπυ Μιώνη και του στελέχους του Σύριζα Νίκου Παππά. Εν τω μεταξύ τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τη συνομιλία Μιωνή – Παππά διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, χρεώνοντας τη δικογραφία σε εισαγγελέα προκειμένου να τη μελετήσει. Ο εισαγγελικός λειτουργός έχει στα χέρια του το επίμαχο usb που κατέθεσε ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνής, τη συνοδευτική δήλωση, αλλά και την κατάθεση του Νίκου Παππά στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής.

Και μέχρι να διερευνηθεί η συγκεκριμένη υπόθεση ο κ. Νίκος Παππάς δέχεται βέλη από παντού. Τόσο μέσα από τον Σύριζα όσο και από στελέχη που έχουν αποχωρήσει από το κόμμα της Κουμουνδούρου. Όπως η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου και επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας. Η κα Κωνσταντοπούλου η οποία δεν αφήνει τίποτε ασχολιάστο που να αφορά το ευρύτερο περιβάλλον του Αλέξη Τσίπρα έκανε μια ανάρτηση στην οποία χαρακτηρίζει τις “κινήσεις” του Νίκου Παππά ως μαφιόζικες.

Συγκεκριμένα η κα Ζωή Κωνσταντοπούλου έκανε παρέμβαση για το «θέμα Παππά» και τους διαλόγους που είχε με τον επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή μέσω του λογαριασμου της στα social media. Με ανάρτησή της στο Facebook η πρώην πρόεδρος της Βουλής και επικεφαλής της Ελευθερίας Πλέυσης αναφέρει ότι η υπόθεση παραπέμπει σε μεθόδους μαφίας και υποστηρίζει ότι η υπόθεση πρέπει να παραπεμφθεί σε Ειδικό Δικαστήριο. «Όταν εγώ έλεγα ότι ο #Παππάς κινείται με όρους Μαφίας, αλλά ακόμη και η Μαφία έχει κανόνες, έσπερνα την διχόνοια… Η Ελλάδα δεν είναι #μαγαζάκι #Ειδικό_Δικαστήριο» ανέφερε στην ανάρτησή της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η κα Ζωή Κωνσταντοπούλου παίρνει θέση απέναντι σε διάφορες υποθέσεις που αφορούν τα τεκταινόμενα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Πριν από λίγες ημέρες η πρώην πρόεδρος της Βουλής και μέλος του Σύριζα είχε σχολιάσει για «φαινόμενα κατάχρησης εξουσίας και αχαλίνωτη τάση της εξουσίας να ελέγξει θεσμούς, μηχανισμούς, και όργανα που υπηρετούν τους πολίτες» με αφορμή την αποκάλυψη της ύπαρξης παρακράτους που λειτουργούσε επί των ημερών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments