Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ψάχνει τον νέο Καμαρά

Ολυμπιακός: Ψάχνει τον νέο Καμαρά
Ολυμπιακός: Τον παίκτη που θα πάρει τη θέση του Μαντί Καμαρά ψάχνουν οι Πειραιώτες.

Δεδομένη θεωρείται στον Ολυμπιακό η πώληση του Μαντί Καμαρά, με το τεχνικό επιυτελείο των “ερυθρολεύκων” να έχει βγει στην αγορά για να βρει τον αντικαταστάτη του. Ο διεθνής μέσος από τη Γουινέα πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν στο λιμάνι. Ειδικά μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος, κάνει εκπληκτικές εμφανίσεις, έχοντας σημειώσει μέχρι στιγμής τέσσερα τέρματα ενώ έχει μοιράσει και μία ασίστ.

Ποιος λοιπόν θα πάρει τη θέση του στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”;

Όπως αναφέρει το “Sportime” πρώτη επιλογή του Ολυμπιακού φέρεται να είναι ο Μοχάμεντ Ελνενί, ο οποίος ανήκει στην Άρσεναλ και παίζει δανεικός στη Μπεσίκτας. Οι “κανονιέρηδες” εμφανίζονται διατεθειμένοι να τα βρουν μαζί του για να τον αφήσουν ελεύθερο να φύγει και οι Πειραιώτες περιμένουν στη γωνία. Την ίδια στιγμή πάντως στην Πορτογαλία επιμένουν πως ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει τον Βραζιλιάνο μέσο Εντουάρντο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ο πορτογαλικός σύλλογος μάλιστα εμφανίζεται θετικός στο να παραχωρήσει τον 25χρονο χαφ, καθώς φέτος δεν κατάφερε να βοηθήσει στον βαθμό που θα ήθελε.

Εξετάζει Καμαρά η Μίλαν:

Εν τω μεταξύ, ο Μαντί Καμαρά βρίσκεται στη λίστα της Μίλαν. Η ιταλική ομάδα γνωρίζει τον παίκτη από τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό στους ομίλους του Champions League τη σεζόν 2018-2019, όταν οι Πειραιώτες κατάφεραν να πάρουν τη νίκη – πρόκριση στα νοκ-άουτ ματς εκείνης της περιόδου. Οι «ροσονέρι», σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, παρακολουθούν την πορεία του 23χρονου και έχουν ενημερωθεί για όλες τις λεπτομέρειες της υπόθεσής του. Ακόμη, ενδιαφέρον έχει δείξει και η Νιούκαστλ αλλά και η Σέφιλντ, η οποία είχε έρθει με πρόταση και είχε εισπράξει την αρνητική απάντηση των “ερυθρολεύκων”που ζητούν πάνω από 20 εκατομμυρίων ευρώ για την παραχώρησή του.

Ο Μοχαμέντ Μαντί Καμαρά γεννήθηκε το 1997 στη Γουινέα όπου και ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο. Ο Καμαρά ξεκίνησε στις ακαδημίες των ΑΣ Καλούμ και Σαντομπά ΦΚ.Η επαγγελματική του καριέρα ωστόσο ξεκίνησε το 2016, όταν υπέγραψε συμβόλαιο με την ΑΚ Αζαξιό. Συμμετείχε σε περίπου 50 αγώνες, από όλες τις διοργανώσεις, με την Αζαξιό, πετυχαίνοντας και 2 τέρματα. Από το 2018 ανήκει στον Ολυμπιακό. Ο αμυντικός μέσος έχει δείξει τις δυνατότητές του και όπως είναι αναμενόμενο βρίσκεται στο στόχαστρο μεγάλων ομάδων του εξωτερικού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments