Ελλάδα

Φωτιά τώρα κέντρο της Αθήνας

Φωτιά τώρα κέντρο της Αθήνας
Φωτιά έχει ξεσπάσει σε διαμέρισμα στην πλατεία Αττικής.

Συναγερμός έχει σημάνει στο Πυροσβεστικό Σώμα καθώς εδώ και λίγη ώρα έχει εκδηλωθεί φωτιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Ευτυχίας, κοντά στην πλατεία Αττικής. Στο σημείο βρίσκονται 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα. Διευκρινίζεται, πως μέχρι στιγμής  δεν έχει γίνει γνωστό αν υπάρχουν εγκλωβισμένα άτομα εντός του διαμερίσματος. Επίσης, άγνωστα παραμένουν τα αίτια κάτω από τα οποία εκδηλώθηκε η πυρκαγιά.

Όπως αναφέρει η ενημέρωση της Πυροσβεστικής:

“Σε εξέλιξη πυρκαγιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της οδού Ευτυχίας του δήμου Αθηναίων. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα”.

Υπενθυμίζεται, πως και την περασμένη Παρασκευή 3 Ιουλίου ξέσπασε πυρκαγιά στο κέντρο της Αθήνας. Συγκεκριμένα είχε πάρει φωτιά διαμέρισμα τρίτου ορόφου στην οδό Λουκάρεως πίσω από το Ειρηνοδικείο Αθηνών. Στο σημείο βρέθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά τρία οχήματα με εννέα πυροσβέστες. Σύμφωνα με την ενημέρωση της πυροσβεστικής η άμεση επέμβαση αποδείχθηκε σωτήρια για τη ζωή δυο ηλικιωμένων. Το ζευγάρι που έμενε στο διαμέρισμα βγήκε από το σπίτι την τελευταία στιγμή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments