Lifestyle

Τομ Χανκς: Συγκλονίζει η περιγραφή για την εμπειρία του με τον κορωνοϊό

Τομ Χανκς: Συγκλονίζει η περιγραφή για την εμπειρία του με τον κορωνοϊό
Τομ Χανκς: Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός ο οποίος ανέρρωσε από τη μόλυνσή του με κορωνοϊό νωρίτερα φέτος, δήλωσε ότι δεν σέβεται ιδιαίτερα όσους αρνούνται να τηρήσουν τα μέτρα προφύλαξης.

Για την περίοδο που «κόλλησε» κορωνοϊό, μίλησε ο Αμερικανός ηθοποιός Τομ Χανκς, ενώ είναι ξεκάθαρη η στάση απέναντι σε όσους δεν τηρούν τα μέτρα για την προφύλαξη τόσο των ίδιων όσο και των υπολίοίπων.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός λοιπόν, ο οποίος ανέρρωσε από τη μόλυνσή του με κορωνοϊό νωρίτερα φέτος, δήλωσε ότι δεν σέβεται ιδιαίτερα όσους αρνούνται να τηρήσουν τα μέτρα προφύλαξης κατά του φονικού ιού, όπως είναι η χρήση της μάσκας σε δημόσιο χώρο. Θυμίζουμε πως ο Χανκς και η σύζυγός του, η ηθοποιός και τραγουδίστρια Ρίτα Γουίλσον, αποκάλυψαν τον Μάρτιο ότι είχαν βγει θετικοί στον κορονοϊό όσο βρίσκονταν στην Αυστραλία για τα γυρίσματα μιας ταινίας.

Αυστηρός μα ξεκάθαρος ο Χολιγουντιανός σταρ

«Τουλάχιστον τρία βασικά πράγματα μπορεί να τα κάνει ο καθένας, αν επιλέξει να τα κάνει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 63χρονος Χανκς σε πρόσφατη συνέντευξή του στην τηλεόραση του Reuters. «Φοράτε μάσκα, πλένετε τα χέρια σας, τηρείτε την κοινωνική αποστασιοποίηση. Αν δεν τα κάνετε αυτά, δεν τρέφω και πολύ σεβασμό για εσάς».

Ο Χανκς, ο οποίος έχει βραβευτεί δύο φορές με Όσκαρ, μια για την ταινία «Φιλαδέλφεια» και μια για τον «Φόρεστ Γκαμπ», συνέκρινε τα προστατευτικά μέτρα με τα μέτρα που παίρνουν οι οδηγοί στο τιμόνι για να είναι ασφαλείς. «Αν οδηγείς αυτοκίνητο πρέπει να χρησιμοποιείς το φλας, να μην τρέχεις υπερβολικά και να αποφεύγεις τους πεζούς», σχολίασε σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, για να καταλήξει στο εξής συμπέρασμα: «Είτε μας αρέσει είτε όχι σε αυτό είμαστε όλοι μαζί».

Πώς βίωσε όλη την εμπειρία με τον κορωνοϊό;

Αναφορικά με την περίοδο που ήταν άρρωστος τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του, είπε: «Eίμαστε καλά. Η δυσφορία μας λόγω του ιού είχε τελειώσει σχεδόν σε δύο εβδομάδες και είχαμε πολύ διαφορετικές αντιδράσεις, και αυτό ήταν παράξενο. Η γυναίκα μου έχασε την αίσθηση της γεύσης και της όσφρησης, είχε σοβαρή ναυτία, είχε πολύ υψηλότερο πυρετό από ότι εγώ. Εγώ είχα απλώς άσχημους πόνους στο σώμα, ήμουν πολύ κουρασμένος όλη την ώρα και δε μπορούσα να συγκεντρωθώ σε τίποτα για περισσότερο από περίπου 12 λεπτά. Αυτό το τελευταίο κομμάτι μοιάζει έτσι κι αλλιώς με την κανονική μου μου κατάσταση…».

Και προσέθεσε: «Όταν ήμασταν στο νοσοκομείο, είπα, είμαι 63 ετών, έχω διαβήτη τύπου 2, έχω στεντ στην καρδιά, ανήκω στις ευπαθείς ομάδες… Όσο η θερμοκρασία μας δεν ανέβαινε ανησυχητικά και οι πνεύμονές μας δε γέμιζαν με κάτι που έμοιαζε με πνευμονία, δεν ανησυχούσαν. Δεν είμαι άνθρωπος που ξυπνάω το πρωί και αναρωτιέμαι αν θα δω το τέλος της ημέρας ή όχι. Είμαι πολύ ήρεμος για αυτό».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments