Ελλάδα

Μπακογιάννη Κούβελος επέτειος: Η τρυφερή φωτογραφία για τα 22 χρόνια γάμου

Μπακογιάννη Κούβελος επέτειος: Η τρυφερή φωτογραφία για τα 22 χρόνια γάμου
Η Ντόρα Μπακογιάννη ανήρτησε μία φωτογραφία με τον σύζυγό της, όπου της κρατά το χέρι και οι δύο τους χαμογελούν.

Παραπάνω από δύο δεκαετίες έκλεισε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη μαζί με τον σύζυγό της Ισίδωρο Κούβελο.

Η πρώην υπουργός Εξωτερικών δημοσίευσε, το πρωί της Πέμπτης 9 Ιουλίου, μια φωτογραφία των δύο τους στην επίσημη και προσωπική της σελίδα στο Facebook, συγκεντρώνοντας πάνω από έξι χιλιάδες likes και πεντακόσια σχόλια με ευχές. «22 χρόνια με τις καλές και κακές στιγμές μας, με χαρές και λύπες, με τα πάνω και τα κάτω μας, μαζί». Αυτό ήταν το τρυφερό σχόλιο το οποίο συνόδευε τη σχετική δημοσίευση στην οποία ποζάρει το ζευγάρι πολύ ευδιάθετο και χαμογελαστό με αφορμή την επέτειο γάμου τους.

Και οι δύο έχουν παντρευτεί ξανά

Θυμίζουμε πως το 1974 παντρεύτηκε τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Παύλο Μπακογιάννη, ο οποίος δολοφονήθηκε το 1989 από την οργάνωση 17 Νοέμβρη. Μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, τον Κώστα και την Αλεξία. Μερικά χρόνια αργότερα, το 1998 παντρεύτηκε τον ναυλομεσίτη και αθλητικό παράγοντα Ισίδωρο Κούβελο. Κουμπάρος στον δεύτερο γάμο ήταν ο εφοπλιστής και αθλητικός παράγοντας Βαγγέλης Μαρινάκης, τον γιο του οποίου η ίδια βάφτισε.

Από την άλλη, ο Ισίδωρος Κούβελος έχει πραγματοποιήσει δυο γάμους, από τον πρώτο εκ των οποίων έχει αποκτήσει τρία παιδιά, ενώ η δεύτερη σύζυγός του είναι η πρώην υπουργός Εξωτερικών με την οποία παραμένουν μαζί και είναι πολύ ευτυχισμένοι, όπως μαρτυρά η φωτογραφία αν και έχουν περάσει πολλά χρόνια.

Το φιλί στο στόμα

Μια ακόμα πολύ τρυφερή στιγμή μεταξύ τους, ήταν πριν από έναν χρόνο όταν εξελέγη η Νέα Δημοκρατία και συγκεκριμένα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η κα Μπακογιάννη εμφανώς συγκινημένη, έδωσε ένα τρυφερό φιλί στον σύζυγό της Ισίδωρο Κούβελο. Και έχοντας στο πλευρό της τόσο την οικογένειά της όσο και πολλούς φίλους, η Ντόρα Μπακογιάννη γιόρτασε τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στο πατρικό σπίτι της οικογένειας Μητσοτάκη στη Χαλέπα.

Τότε ήταν η στιγμή που έδωσε ένα τρυφερό φιλί στον σύζυγό της Ισίδωρο, μια μεγάλη αγκαλιά στην κόρη της Αλεξία και τραγούδησαν όλοι μαζί το «Γεια σου χαρά σου Βενετιά». Σε ένα κλίμα χαράς και πανηγυρισμού η κα Μπακογιάννη δήλωσε πως για την Κρήτη το αποτέλεσμα αποτελεί διπλή χαρά καθώς το νησί αποκτά τέταρτο Κρητικό πρωθυπουργό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments