Αθλητισμός

Ουσεϊνού Μπα Ολυμπιακός: Νέες φήμες για ενδιαφέρον της Λίβερπουλ

Ουσεϊνού Μπα Ολυμπιακός: Νέες φήμες για ενδιαφέρον της Λίβερπουλ
Ουσεϊνού Μπα Ολυμπιακός: Το θέμα της μετακόμισης του Ουσεϊνού Μπα από τον Ολυμπιακό στη Λίβερπουλ επαναφέρουν οι Άγγλοι.

Όλο και φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Ουσεϊνού Μπα να παίρνει το αεροπλάνο για το Λίβερπουλ. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού έχει κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις φέτος με τα “ερυθρόλευκα”. Ειδικά από τη στιγμή που καθιερώθηκε στο βασικό σχήμα, ξεχώρισε τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων και δικαίωσε τον Πέδρο Μαρτίνς που τον εμπιστεύτηκε.

Σήμερα, τα σενάρια του προηγούμενου διαστήματος περί ενδιαφέροντος της Λίβερπουλ, επανέρχονται στο προσκήνιο από την ιστοσελίδα “90min.com”, που ανέφερε ότι ο Σενεγαλέζος στόπερ είναι ανάμεσα στους υποψήφιους για να διαδεχτούν τον Ντέγιαν Λόβρεν στους πρωταθλητές Αγγλίας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους Άγγλους, ο Κλοπ δεν θα ήταν αντίθετος στην πώληση του Κροάτη αμυντικού, για τον οποίο ενδιαφέρεται η Ζενίτ, με το δημοσίευμα να σημειώνει πως: “Ο Ουσεϊνού Μπα παραμένει μία επιλογή για τους πρωταθλητές”.

Αξίζει να σημειωθεί πως για την περίπτωσή του έχει δείξει ενδιαφέρον το προηγούμενο διάστημα και η Άρσεναλ. Ο Σενεγαλέζος κοστολογείται 20 εκατομμύρια ευρώ από τον Ολυμπιακό, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ομάδες αυτού του επιπέδου κοιτούν τα στοιχεία ενός ποδοσφαιριστή σε βάθος χρόνου και ο Μπα έγινε βασικός μόλις τον Δεκέμβριο. Επίσης, υπενθυμίζεται πως ο 24χρονος έχει συμβόλαιο με τους Πειραιώτες μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Το who is who του Μπα:

Ο Μπα ήταν «προϊόν» της σενεγαλέζικης ακαδημίας SMASH. Το καλοκαίρι του 2016, μετακινήθηκε στην Αμιάν. Αφού δεν ήταν δυνατόν να λάβει άδεια εργασίας για την ομάδα, ύστερα από ένα έτος χωρίς να παίξει, κατάφερε να λάβει άδεια εργασίας όταν υπέγραψε στη Γκαζελέκ Αζαξιό τον Ιούνιο του 2017. Έκανε το επαγγελματικό ντεμπούτο του για τη Γκαζελέκ Αζαξιό στις 28 Ιουλίου του 2017, σε μία ισοπαλία με 1-1 εναντίον της Βαλενσιέν.

Την 1η Ιανουαρίου 2019, ο Μπα υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, με τη λιτή ανακοίνωση των Πειραιωτών να σημειώνεται πως ο αμυντικός έγινε μέλος της “ερυθρόλευκης” οικογένειας. Ωστόσο, αποφασίστηκε να μείνει ως δανεικός στη Γκαζελέ Αζαξιό μέχρι το τέλος της σεζόν. Στις 23 Ιουλίου 2019, έκανε το ντεμπούτο του για τον Ολυμπιακό, όπου έπαιξε για 68 λεπτά στον πρώτο αγώνα του δεύτερου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ 2019-2020 εναντίον της Βικτόρια Πλζεν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments