Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [18/07/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [18/07/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [18/07/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [18/07/20].

Κριός

Κάνε ό,τι μπορείς για να δημιουργήσεις και να προσθέσεις σπιρτάδα στη σχέση που έχεις με ένα άτομο που σε ενδιαφέρει. Μια φιλική ατμόσφαιρα οδηγεί σε ισχυρή πιθανότητα ερωτικής σχέσης. Αν είσαι ελεύθερη και νιώθεις ενθουσιασμένη με κάποιον, χωρίς όμως να αισθάνεσαι ιδιαίτερη έλξη για αυτόν, ρίξε του μια δεύτερη ματιά. Μπορεί να είναι φτιαγμένος από υλικό για σχέση.

Ταύρος

Το μέλλον της ερωτικής σου ζωής, φαίνεται πιο καθησυχαστικό κι αισιόδοξο τώρα. Είσαι όμως αρκετά σοφή και πειθαρχημένη για να γνωρίζεις πως δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις να βιάσεις τις καταστάσεις. Δεν είναι καιρός να εκμεταλλευτείς τις ερωτικές πιθανότητες, αλλά να πιστέψεις ότι η υπομονή σου θα σε ανταμείψει. Άφησε την αισιοδοξία σου να σε βοηθήσει να κατανοήσεις, πως η μαγεία λειτουργεί για λογαριασμό σου.

Δίδυμοι

Οι ανάγκες και οι επιθυμίες σου πρέπει να απελευθερωθούν! Οφείλεις επίσης στον εαυτό σου, να υποστηρίξεις αυτό που θέλεις από μια ερωτική σχέση. Αν η αρχική φλόγα ανάμεσά σας, αρχίζει να αργοσβήνει…..θα εκπλαγείς μ’ αυτά που θα φέρουν οι παθιασμένες δηλώσεις σου. Αποκάλυψε στο ταίρι σου την αλήθεια σου και μην παραλείψεις τίποτα.

Καρκίνος

Μπορεί να χρειαστεί μια βαθιά και ειλικρινή εσωτερική εξερεύνηση, για να προχωρήσει η σχέση σου. Αντιμετώπισε όλο τον κρυμμένο πόνο, ανεξάρτητα από το πόσο καιρό έχει παραμείνει στην καρδιά σου και προσπάθησε ακόμη μια φορά. Η δραματική και εκτεταμένη αλλαγή εξαρτάται από την προθυμία σου να αποδεχτείς, πως αυτό που μπορεί να ήταν επώδυνο ή ενοχλητικό στο παρελθόν μπορεί να εξαφανιστεί τώρα.

Λέων

Στο χέρι σου είναι αν θέλεις να υποκύψεις σε αρνητικά συναισθήματα. Καλύτερα όμως προσπάθησε να εφαρμόσεις τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σου ή και μια ασυνήθιστη λύση, για ν’ αντιμετωπίσεις την κατάσταση της σχέσης σου. Να ξέρεις πως στα ερωτικά σου… τη δύναμη την έχεις εσύ. Δεν σε ελέγχει…την ελέγχεις. Γι’ αυτό μην υποτιμάς το ρόλο σου στις αλλαγές, τώρα.

Παρθένος

Μην καθυστερήσεις τη βαθιά συζήτηση που χρειάζεται να κάνεις με τον εραστή σου. Αν οι αμφιβολίες ή οι φόβοι έχουν κατασταλεί, τότε θα είναι χρήσιμη κι έγκαιρη. Μια ουσιαστική συζήτηση θα σας βοηθήσει να συνδεθείτε σαν ζευγάρι σε πιο βαθύ επίπεδο. Η παθιασμένη ενέργεια στα ερωτικά σου, μπορεί επίσης να βοηθήσει στην επούλωση παρατεταμένων πληγών – αν το επιτρέψεις.

Ζυγός

Μην προσπαθήσεις να υποκινήσεις βιαστικά ένα κύμα αλλαγής στα ερωτικά σου, γιατί θα είναι ακατάλληλη και άκαιρη κίνηση τώρα. Οι μεγάλες αλλαγές, δεν χρειάζονται δραματικές ενέργειες. Αντί αυτού, αφιέρωσε χρόνο για να σκεφτείς τι θέλεις από τον έρωτα. Η μετακίνηση της σχέσης σου σε μια απαραίτητη κατεύθυνση απαιτεί τη σωστή προοπτική χωρίς βιασύνες.

Σκορπιός

Η παρορμητικότητα ή η ανυπομονησία σου θα προσθέσουν ένταση σε οποιοδήποτε πιθανό δράμα, που περιμένει να εκδηλωθεί τώρα. Όμως είναι επίσης σημαντικό, να γνωρίζεις πως το πάθος με το οποίο εκφράζεσαι, θα είναι πολύ δυνατό. Υπάρχουν στιγμές που η πρόβα ενός ερωτικού μηνύματος, σκοτώνει την μαγεία ή τον αυθορμητισμό… Ενώ η προσεκτική επιλογή λέξεων, είναι αναμφίβολα προς το συμφέρον σου.

Τοξότης

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να εντυπωσιάσεις τον εραστή σου χωρίς να χρησιμοποιήσεις την πιστωτική κάρτα σου. Αν δεν έχεις υιοθετήσει μια υπεύθυνη στάση στις δαπάνες σου, μπορεί τα ερωτικά σου να γίνουν περίπλοκα. Μια συγκινητική και στοργική χειρονομία, θα μετρήσει πολύ περισσότερο από ένα δώρο μέσα σε μια κομψή τσάντα ή σε ωραίο περιτύλιγμα.

Αιγόκερως

Η ευαίσθητη και διαισθητική πλευρά σου γνωρίζει ότι η διεύρυνση των γραμμών επικοινωνίας με τον εραστή σου είναι απαραίτητη. Αλλά η λογική πλευρά σου θα σε ωθήσει να λάβεις υπόψη το γεγονός ότι δε θα συμβεί κάτι χρήσιμο. Οι συζητήσεις σας, δεν χρειάζεται να είναι βαθιές. Αν επιλέξεις να μην πεις όμως τίποτα, τότε θα έχεις αρνητικά αποτελέσματα. Άφησε τις συζητήσεις σας να κυλάνε χωρίς δομή. Αυτό θα τις κάνει πιθανόν πιο ενδιαφέρουσες.

Υδροχόος

Για λόγους που είναι γνωστοί μόνο σε σένα, θα είσαι επιλεκτική σχετικά με τα όσα μεταφέρεις στο ταίρι σου Γνωρίζεις τις πληροφορίες που είσαι διατεθειμένη να αποκαλύψεις, αλλά μόνο όταν θεωρήσεις πως είναι η κατάλληλη στιγμή. Όμως όποιος σε γνωρίζει και σε αγαπά, πιθανότατα μπορεί να εντοπίσει αυτό που κάνεις. Γι’ αυτό μίλα! Μεγαλώνει το βάρος στους ώμους σου, όσο αρνείσαι να το κάνεις.

Ιχθύες

Αν βλέπεις με αισιοδοξία το μέλλον της σχέσης σου, τότε πες το και στο σύντροφό σου, χωρίς δισταγμό. Μην υποβαθμίζεις τα συναισθήματα και τις ρομαντικές σου φιλοδοξίες. Η ντροπή ή η αμηχανία, ίσως αμβλύνουν τη σοβαρότητα που χρειάζεται το μήνυμά σου. Αντί να πείσεις τον εαυτό σου ότι αυτός που αγαπάς θα διαφωνήσει, σκέψου πόσο θα θαυμάσει τη βαθιά και ευάλωτη πλευρά σου.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments