Lifestyle

Ηλιάνα Παπαγεωργίου μαγιό: Ποζάρει με χρυσό μπικίνι και εντυπωσιάζει με το κορμί της [pic]

Ηλιάνα Παπαγεωργίου μαγιό: Ποζάρει με χρυσό μπικίνι και εντυπωσιάζει με το κορμί της [pic]
Ηλιάνα Παπαγεωργίου μαγιό: Εντυπωσιάζει με το καλλίγραμμο σώμα της φορώντας ένα χρυσό μπικίνι και ποζάροντας δίπλα από την πισίνα.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία που έβγαλε όντας ξαπλωμένη σε πισίνα, ενώ το look της περιελάμβανε ένα χρυσό μπικίνι, που ταίριαζε άψογα με την απόχρωση που έχει πάρει το δέρμα της από ήλιο.

Μετά από τις διακοπές της μαζί με τον Snik στα Κουφονήσια, η η πρώην κριτής του GNTM επέστρεψε και συνεχίζει να απολαμβάνει τον ήλιο από διάφορα μέρη της Αθήνας, ενώ παράλληλα δουλεύει. Και η καριέρα της δείχνει πως το έχει προσπαθήσει πολύ, μετά το 2011, χρονιά κατά την οποία αναδείχθηκε Σταρ Ελλάς και εκπροσώπησε την Ελλάδα στο διαγωνισμό Μις Υφήλιος.

Χαμογελά και ποζάρει «παίζοντας» με τον φωτογραφικό φακό

Στην Ελλάδα συνεργάζεται με το πρακτορείο μοντέλων της Έλενας Χριστοπούλου ενώ στις ΗΠΑ (Νέα Υόρκη) με το «New York Model Management». Μάλιστα, για αρκετά χρόνια ζούσε μόνιμα στο εξωτερικό λόγω του modeling, ενώ στην Ελλάδα έγινε ευρύτερα γνωστή ως κριτής του reality show «Greece’s Next Top Model», ενώ το 2019 παρουσίασε το «MadWalk – The Fashion Music Project».

Το γνωστό μοντέλο λοιπόν, εντυπωσιάζει κάθε φορά με το καλλίγραμμο σώμα της, λαμβάνοντας πλήθος κολακευτικών σχολίων για τις αναλογίες της και την ομορφιά της στον επίσημο και προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram. Ανάλογα σχόλια έλαβε και στην τελευταία της ανάρτηση στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπου ποζάρει εμφανώς χαρούμενη και με ένα τεράστιο χαμόγελο, φορώντας ένα χρυσό μπικίνι που αναδεικνύει το κορμί της, την ώρα που φωτογραφίζεται πλάι σε μια πισίνα.

Σύντομα θα ξεκινήσει η εκπομπή της

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε το εξής: «At work», κάνοντας του θαυμαστές της να ανυπομονούν για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα. Εξάλλου, σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκεται η διοίκηση του Alpha, καθώς τον Σεπτέμβριο πρέπει να είναι όλα έτοιμα για την εκπομπή που θα αναλάβει να παρουσιάσει ενώ πολλά είναι τα ονόματα που «παίζουν» σχετικά με τα πρόσωπα που συζητούν ώστε να είναι στο πάνελ της εκπομπής της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Το γνωστό μοντέλο έληξε τη συνεργασία της με το Star με αποτέλεσμα να μην είναι στον επόμενο κύκλο του GNTM και έκλεισε συμφωνία με τον Alpha όπου και ξεκινά τη νέα της εκπομπή. Έτσι, σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκεται η διοίκηση του καναλιού, καθώς τον Σεπτέμβριο πρέπει να είναι όλα έτοιμα για την εκπομπή που θα αναλάβει να παρουσιάσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments