Ελλάδα

Μεταμόρφωση ληστεία: Πυροβολισμοί μεταξύ αστυνομικού και ληστή σε σούπερ μάρκετ

Μεταμόρφωση ληστεία: Πυροβολισμοί μεταξύ αστυνομικού και ληστή σε σούπερ μάρκετ
Μεταμόρφωση ληστεία: Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, ο άντρας κατά τη διαφυγή του έγινε αντιληπτός από αστυνομικό εκτός υπηρεσίας έξω από το σούπερ μάρκετ.

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε λίγο πριν από τις 21:00 σε σούπερ μάρκετ στη Μεταμόρφωση. Ένας άνδρας με την απειλή όπλου κατάφερε να αρπάξει περίπου 300 ευρώ και να γίνει καπνός. Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, ο άντρας κατά τη διαφυγή του έγινε αντιληπτός από αστυνομικό εκτός υπηρεσίας έξω από το σούπερ μάρκετ.

Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της αστυνομίας και γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό του. Ο δράστης φέρεται να έχει συνεργό και συγκεκριμένα κάποιον που οδηγούσε όχημα με το οποίο διέφυγε. Ο αστυνομικός περίμενε να βγει ο ληστής από το σούπερ μάρκετ και τότε τον κάλεσε να παραδοθεί.

Όταν ο κακοποιός αρνήθηκε ο αστυνομικός πυροβόλησε μία φορά στον αέρα για εκφοβισμό. Ωστόσο, ο ληστής δεν φάνηκε να πτοήθηκε, αλλά απεναντίας πάτησε τη σκανδάλη πυροβολώντας στο έδαφος πριν απομακρυνθεί από το σημείο. Αμέσως σήμανε συναγερμός στην αστυνομία, η οποία διεξάγει μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του επικίνδυνου δράστη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments