Lifestyle

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Με αυτόν τον γνωστό ποδοσφαιριστή αντάλλαξαν καρδούλες στο Instagram [pic]

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Με αυτόν τον γνωστό ποδοσφαιριστή αντάλλαξαν καρδούλες στο Instagram [pic]
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Φαίνεται πως η γνωστή παρουσιάστρια είναι στο ίδιο νησί μαζί του.

«Καίει» καρδιές η όμορφη και σέξι Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανεβάζοντας φωτογραφίες από τις διακοπές της στο επίσημο και προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

Στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης μετρά σχεδόν μισό εκατομμύριο ακολούθους και ανάμεσα στους followers της είναι και πολλοί διάσημοι από όλους τους χώρους και όχι μόνο από τον καλλιτεχνικό και τον δημοσιογραφικό. Και φαίνεται πως γίνεται… δουλίτσα στο κοσμοπολίτικο νησί με πρωταγωνιστή τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ και τη γνωστή παρουσιάστρια η οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο, σύμφωνα με το metrosport.

Στο νησί των ανέμων, τη Μύκονο ο ποδοσφαιριστής και η παρουσιάστρια

Ο Αιγύπτιος διεθνής ποδοσφαιριστής Αμρ Ουάρντα που αγωνίζεται στις θέσεις του ακραίου επιθετικού και του επιθετικού μέσου ενώ από τον Ιανουάριο του 2017 ανήκει στον ΠΑΟΚ και για το 2019 – 2020 αγωνίζεται ως δανεικός στην Λάρισα, βρίσκεται στο νησί των ανέμων στη Μύκονο δηλαδή, απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης, λίγο πριν ξεκινήσει την προετοιμασία του με τον Δικέφαλο, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το ίδιο κάνει και η σαγηνευτική παρουσιάστρια η οποία έχει καταλύσει στο νησί των ανέμων για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η ίδια πλέον κυκλοφορεί ελεύθερη καθώς η σχέση της με τον Δημήτρη Μηλιώνη, ανήκει πλέον στο παρελθόν, αφού όπως «κυκλοφορεί», ο ίδιος δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει την πρώην σύντροφό του Δήμητρα Αλεξανδράκη, με την οποία ήταν ζευγάρι για περίπου έξι χρόνια.

Ο ένας στέλνει καρδούλες στον άλλο

Οι δύο τους μένουν στο ίδιο πολυτελές ξενοδοχείο της Μυκόνου και φαίνεται πως τρέφουν αμοιβαία εκτίμηση ο ένας για τον άλλο. Και η απόδειξη έρχεται με τα σχόλια που αντάλλαξαν στο Instagram ο Αμρ Ουάρντα και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Πιο συγκεκριμένα, παρατηρήθηκε ένα ερωτικό… μήνυμα και η ανταλλαγή emoji με καρδιές μέσω του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου στο οποίο και οι δύο είναι πολύ ενεργοί. Τον… χορό άνοιξε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που σχολίασε τη φωτογραφία του Αμρ στη Μύκονο, βάζοντας μια «καρδιά». Από την άλλη, ο Αιγύπτιος αθλητής δεν άφησε αναπάντητη την κίνηση αυτή και ανταπέδωσε με τον ίδιο τρόπο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments