Ελλάδα

Μπογδάνος Ακρίτα: Το «αιχμηρό» tweet του βουλευτή της ΝΔ για την κόντρα του με τη δημοσιογράφο

Μπογδάνος Ακρίτα: Το «αιχμηρό» tweet του βουλευτή της ΝΔ για την κόντρα του με τη δημοσιογράφο
Μπογδάνος Ακρίτα: Είχε προηγηθεί έντονη κόντρα μέσω social media, ανάμεσα στον βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνο Μπογδάνο και της δημοσιογράφου, Έλενας Ακρίτα.

Με ένα tweet ενημέρωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ότι η έντονη κόντρα που είχε με τη δημοσιογράφο, Έλενα Ακρίτα, σταματά από την πλευρά του. Οι δυο τους είχαν εμπλακεί σε έντονους αλληλοχαρακτηρισμούς στα social media, με τον γνωστό δημοσιογράφο να αναφέρει ότι θα καταφύγει στα δικαστήρια για τα όσα του αποδόθηκαν.

Όπως ενημέρωσε ο ίδιος με ανάρτησή του η κόντρα τους σε κάθε πεδίο σταματά καθώς όπως έγραψε «δεν γνώριζα, ομολογώ, ότι η κα Ακρίτα πάσχει από κατάθλιψη». Συγκεκριμένα έγραψε:

«Δεν γνώριζα, ομολογώ, ότι η κα Ακρίτα πάσχει από κατάθλιψη. Γνωρίζω όμως ότι ο αγώνας οποιουδήποτε εναντίον της νόσου είναι επίπονος και δύσκολος και απαιτεί ενσυναίσθηση από όλους. Υπό αυτό το πρίσμα, από την πλευρά μου η διαμάχη με την κα Ακρίτα, δημόσια ή δικαστική, λήγει εδώ».

Η απάντηση της Έλενας Ακρίτα

Μετά από λίγο, στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο απάντησε και η Έλενα Ακρίτα, η οποία του ανέφερε ότι «οι διαγνωσμένοι καταθλιπτικοί, είμαστε ενεργοί πολίτες, δημιουργικοί, παράγουμε έργο και απολαμβάνουμε τη ζωή μας: ίσως γιατί δεν την θεωρούμε αυτονόητη και δίνουμε καθημερινά τη μάχη».

Η κ. Ακρίτα, τόνισε επίσης ότι «η συνέχεια στην δικαστική μας διαμάχη δεν επηρεάζεται στο ελάχιστο από μια διεγνωσμένη νόσο που δεν υποβαθμίζει ούτε την ποιότητα ζωής ούτε τις νοητικές μου λειτουργίες».

Ολόκληρη η ανάρτησή της

Κύριε Μπογδάνε, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά μην ανησυχείτε για μένα. Κατάθλιψη έχει η μισή Ελλάδα απλώς δεν το ξέρει. Εγώ και το γνωρίζω και ακολουθώ πίστα τις οδηγίες του γιατρού μου. Έκανα το ‘outing’ πριν πέντε χρόνια κι έκτοτε βοηθώ όπως και όσο μπορώ άτομα που έχουν το ίδιο πρόβλημα με μένα. Και πιστέψτε με, είναι πολλοί εκείνοι που δεν τολμούσαν να το ομολογήσουν στο περιβάλλον τους πόσω μάλλον στον εαυτό τους.

Τουλάχιστον εσείς κατανοείτε ότι η κατάθλιψη δεν έχει την παραμικρή σχέση με ακαταλόγιστο και με «άρρωστα μυαλά» όπως νομίζει ο πωλητής νανογιλέκων.

Εμείς οι διαγνωσμένοι καταθλιπτικοί, είμαστε ενεργοί πολίτες, δημιουργικοί, παράγουμε έργο και απολαμβάνουμε τη ζωή μας: ίσως γιατί δεν την θεωρούμε αυτονόητη και δίνουμε καθημερινά τη μάχη.

Δεν υπάρχει «ακαταλόγιστο», υπάρχει μόνο ο αγώνας κατά της υποτροπής – που πολύ συχνά τον χάνουμε και ξεκινάμε πάλι από το μηδέν. Δεν χρειαζόμαστε τον οίκτο κανενός, είμαστε δυνατοί και σκληραγωγημένοι λόγω τη νόσου μας.

Σάς διαβεβαιώ λοιπόν πως, δόξα τω Θεώ τα έχω τετρακόσια. Συνεπώς, η συνέχεια στην δικαστική μας διαμάχη δεν επηρεάζεται στο ελάχιστο από μια διεγνωσμένη νόσο που δεν υποβαθμίζει ούτε την ποιότητα ζωής ούτε τις νοητικές μου λειτουργίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments