Αθλητισμός

Σωκράτης Παπασταθόπουλος Ολυμπιακός: Στο προσκήνιο αν πωληθεί ο Σεμέδο

Σωκράτης Παπασταθόπουλος Ολυμπιακός: Στο προσκήνιο αν πωληθεί ο Σεμέδο
Σωκράτης Παπασταθόπουλος Ολυμπιακός: Ο έμπειρος στόπερ ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό σε περίπτωση που ο Σεμέδο πάρει μεταγραφή.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ρούμπεν Σεμέδο πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος στόπερ είναι ένας παίκτης με μεγάλη ποιότητα και αν δεν είχε κάποια εξωαγωνιστικά προβλήματα όταν πήγε στην Ισπανία τότε δύσκολα θα τον βλέπαμε στη χώρα μας. Ο θηριώδης αμυντικός ήρθε στον Ολυμπιακό προκειμένου να βάλει και πάλι σε μια σειρά την καριέρα του. Σε μεγάλο βαθμό το έχει καταφέρει καθώς είναι ένας από τους κορυφαίους στόπερ στη Super League. Φυσικά η περίπτωση του δεν έχει περάσει απαρατήρητη.

Τον τελευταίο καιρό πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να επιστρέφει στην Πορτογαλία. Μπορεί τη μια μέρα να τον παρουσιάζουν έτοιμο να πάρει μεταγραφή στην Πόρτο και την επόμενη έχουν έτοιμο για τις υπογραφές με την Μπενφίκα, αλλά είναι γεγονός ότι ενδιαφέρον υπάρχει. Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει πολλές φορές ότι δεν έχει πρόβλημα να πουλήσει ακόμα και βασικό του παίκτη, αρκεί αυτό να γίνει με τους δικούς του οικονομικούς όρους.

Σωκράτης ο αντι-Σεμέδο

Τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Αυτό ξεκίνησε μετά το άκουσμα της είδησης ότι ο Μικέλ Αρτέτα δεν υπολογίζει τον Έλληνα στόπερ για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η αλήθεια είναι πως ο Σωκράτης δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στο Λονδίνο και ήδη ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ήδη αρκετές ομάδες από τη Γερμανία και την Ιταλία εξετάζουν την περίπτωση του.

Ο 32χρονος στόπερ αρέσει πολύ στους «ερυθρόλευκους», αλλά η περίπτωσή του είναι εξαιρετικά δύσκολη. Ο Ολυμπιακός θα βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του και όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ αν μείνει ελεύθερος από την Άρσεναλ είναι δεδομένο ότι θα τον προσεγγίσει. Πάντως, πρόθεση αυτή τη στιγμή του Έλληνα άσου είναι να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο παρελθόν είχε τονίσει ότι δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ελλάδα. Μάλιστα είχε αποκαλύψει ότι το ιδανικό σενάριο για τον ίδιο θα ήταν να ολοκληρώσει την καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments