Lifestyle

Ουίλιαμ Κέιτ: Αυτό είναι το χειρότερο δώρο που έκανε στη σύζυγό του

Ουίλιαμ Κέιτ: Αυτό είναι το χειρότερο δώρο που έκανε στη σύζυγό του
Ουίλιαμ Κέιτ: Ο πρίγκιπας αποκάλυψε ότι στο παρελθόν έκανε ένα δώρο στη σύζυγό του που δεν της άρεσε.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ μίλησε για το χειρότερο δώρο που έκανε στη σύζυγό του και αποκάλυψε ότι στο παρελθόν της πήρε κάτι που δεν της άρεσε, ή δεν το κατάλαβε.

«Ειλικρινά δεν έχω ιδέα γιατί της τα αγόρασα»

«Τα τύλιξα. Ήταν πολύ καλά», δήλωσε χαρακτηριστικά. «Προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου για αυτό. Έλεγα πως αυτά είναι πραγματικά καταπληκτικά και ότι μπορούσε να δει τόσο μακριά»! Μιλώντας στο podcast του BBC Radio 5 Live «That Peter Crouch», ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αποκάλυψε πως πήρε στη γυναίκα μου ένα ζευγάρι κιάλια μια φορά. «Δεν με αφήνει ποτέ να το ξεχάσω αυτό».

«Με κοίταζε με απορία. Είναι κιάλια; Τι συμβαίνει; Κάτι δεν πήγαινε καλά», ξεκαθάρισε για να καταλήξει, σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, στον λόγο που το έκανε όλο αυτό: «Ειλικρινά δεν έχω ιδέα γιατί της αγόρασα ένα ζευγάρι κιάλια», τονίζοντας ότι το δώρο δόθηκε τον πρώτο καιρό της σχέσης τους. Θυμίζουμε πως κατά τη διάρκεια των φοιτητικών τους χρόνων στο Πανεπιστήμιο Σεντ Άντριους, η Κέιτ γνωρίστηκε με τον Πρίγκιπα.

Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση έγινε τον Μάρτιο του 2004, όταν βρέθηκαν μαζί στο Κλόστερς να κάνουν σκι. Εκεί τραβήχτηκαν και οι πρώτες φωτογραφίες τους, με τον Τύπο να εικάζει για το αν η συγκεκριμένη κοπέλα αποτελούσε το κορίτσι του. Τον Απρίλιο του 2007, η εφημερίδα «The Sun» δημοσίευσε σε «παγκόσμια αποκλειστικότητα» ότι ο Ουίλιαμ και η Κέιτ χώρισαν. Καθώς οι μέρες περνούσαν, το δίκτυο «BBC» επιβεβαίωσε τον χωρισμό.

Ωστόσο, η επανασύνδεση δεν άργησε και οι δύο τους αρραβωνιάστηκαν κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού τους στην Κένυα τον Οκτώβριο του 2010, όπου ο Ουίλιαμ έδωσε στην Κάθριν το ζαφειρένιο δαχτυλίδι της μητέρας του, Νταϊάνας. Το 2011 πραγματοποιήθηκε και ο γάμος τους ο οποίος παρακολουθήθηκε από τουλάχιστον 300 εκατομμύρια εκ των οποίων τα 26 ήταν Βρετανοί!

Το πριγκιπικό ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί τρία παιδιά. Τον Πρίγκιπα Τζορτζ του Κέιμπριτζ (Τζορτζ Αλεξάντερ Λούις, 22 Ιουλίου 2013), την Πριγκίπισσα Σάρλοτ του Κέιμπριτζ (Σάρλοτ Ελίζαμπεθ Νταϊάνα, 2 Μαΐου 2015) και τον Πρίγκιπας Λούι του Κέιμπριτζ (Λούις Άρθουρ Τσαρλς, 23 Απριλίου 2018). Και τα τρία τους παιδιά γεννήθηκαν στο Νοσοκομείο Σεντ Μέρι όπου είχε γεννηθεί και ο Ουίλιαμ το 1982.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments