Αθλητισμός

Μπρούνο Γκασπάρ Ολυμπιακός: Ξεκαθαρίζει το μέλλον του

Μπρούνο Γκασπάρ Ολυμπιακός: Ξεκαθαρίζει το μέλλον του
Μπρούνο Γκασπάρ Ολυμπιακός: Το επόμενο διάστημα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το μέλλον του Πορτογάλου στους πρωταθλητές.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός κινήθηκε στο φινάλε τον μεταγραφών για την απόκτηση του Μπρούνο Γκασπάρ. Ο Πορτογάλος μπακ αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς. Ο έμπειρος τεχνικός πίστεψε στο ταλέντο και την εμπειρία του δεξιού μπακ που ήρθε με τη μορφή δανεισμού από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Παρά το γεγονός ότι ήταν επιλογή του προπονητή, ο Γκασπάρ δεν πήρε τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε.

Ειδικότερα από τη στιγμή που ο Ομάρ δεν είχε ανανεώσει το συμβόλαιο του, θα περίμενε κανείς να αγωνίζεται λιγότερο. Ο μοναδικός δεξιός μπακ που υπήρχε στο ρόστερ ήταν ο Γκασπάρ. Ωστόσο αυτό δεν συνέβη και μάλιστα ο Πορτογάλος έκανε αρκετά παιχνίδια σαν αριστερός μπακ καλύπτοντας το κενό που υπήρχε πίσω από τον Τσιμίκα. Την ίδια στιγμή οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα έπρεπε να πάρουν μια απόφαση για το τι θα κάνουν με την οψιόν αγοράς.

Ξεκαθαρίζει του Γκασπάρ

Ο δανεισμός του Γκασπάρ υπό κανονικές συνθήκες θα είχε ολοκληρωθεί την πρώτη Ιουλίου. Ωστόσο τα πράγματα άλλαξαν εξαιτίας της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Αρκετές ομάδες ήρθαν σε συμφωνία για την παραμονή των παικτών τους σε άλλους συλλόγους μέχρι το τέλος της σεζόν. Αυτό συνέβη και ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ωστόσο τον τελευταίο καιρό οι Πορτογάλοι πιέζουν για να μάθουν τις προθέσεις της Ελληνικής ομάδας.

Αμφίβολο είναι το μέλλον του Γκασπάρ στον Ολυμπιακό, όπως αναφέρει σε δημοσιεύματα της η Record, που ασχολείται με την υπόθεση του παίκτη. Συγκεκριμένα, η πορτογαλική εφημερίδα, μιλάει για το χρονικό διάστημα που έχει ο Ολυμπιακός, προκειμένου να ενεργοποιήσει τη ρήτρα και να τον κρατήσει.

Η Record τονίζει ότι είναι μία «καθοριστική εβδομάδα για τον Πορτογάλο μπακ» προσθέτοντας πως «… ο Ολυμπιακός έχει περιθώριο μέχρι το Σάββατο να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του, που είναι 1 εκατ. ευρώ». Ο 27χρονος άσος έχει 21 συμμετοχές και 1 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις δίνοντας μία σημαντική αναπληρωματική λύση στον Πέδρο Μαρτίνς. Δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να επιδιώξει να κάνει μια νέα συμφωνία με τους Πορτογάλους για νέο δανεισμό ή για αγορά τώρα με χαμηλότερο ποσό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments