Καιρός

Πρόγνωση καιρού: Αλλάζει τελείως ο καιρός τις επόμενες μέρες – Τι προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου

Πρόγνωση καιρού: Αλλάζει τελείως ο καιρός τις επόμενες μέρες – Τι προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου
Πρόγνωση καιρού: Η αστάθεια θα διατηρηθεί έως την Παρασκευή και ίσως ενταθεί το Σάββατο σύμφωνα με τον μετεωρολόγο.

Αλλάζει και πάλι ο καιρός τις επόμενες μέρες και οι παρακάτω περιοχές σύμφωνα με την πρόγνωση του έμπειρου μετεωρολόγου Σάκη Αρναούτογλου, θα έχουν έντονα καιρικά φαινόμενα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Σάκης Αρναούτογλου στην έκτακτη ενημέρωσή του για την εξέλιξη του καιρού το επόμενο 4ημερο:

«Σε τροχιά έντονης αστάθειας εισέρχεται μεγάλο τμήμα της δυτικής και ηπειρωτικής Ελλάδας ( όχι όλη η βόρεια Ελλάδα) το επόμενο τετραήμερο!Αύριο Τετάρτη οι περιοχές που θα επηρεαστούν από κατά τόπους δυνατές μπόρες ή καταιγίδες από τις πρωινές κιόλας ώρες είναι το Βόρειο Ιόνιο και γρήγορα η Ήπειρος και κατά τη διάρκεια της ημέρας και κυρίως προς το μεσημέρι και μετέπειτα η Δυτική και η βόρεια Θεσσαλία, η Δυτική Μακεδονία και οι περισσότερες περιοχές των δυτικών κεντρικών και βόρειων τμημάτων της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Την Πέμπτη ανάλογα και δυνητικά επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα θα επηρεάσουν πάνω-κάτω και πάλι τις ίδιες περιοχές κυρίως κατά τη διάρκεια των θερμών ωρών της ημέρας και πιο τοπικά την υπόλοιπη κεντρική και νότια Ηπειρωτική χώρα. Η αστάθεια θα διατηρηθεί και την Παρασκευή και ίσως ενταθεί το Σάββατο επηρεάζοντας και μεγαλύτερο τμήμα της χώρας αλλά για ότι νεότερο θα υπάρξουν λεπτομέρειες με τα πιο φρέσκα πραγματικά στοιχεία τα επόμενα δύο εικοσιτετράωρα!»

Αυτή είναι και η πρόγνωση της ΕΜΥ για την υπόλοιπη εβδομάδα

ΠΕΜΠΤΗ

Στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια, άστατος καιρός με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες κατά τόπους θα είναι ισχυρές στα νησιά του Ιονίου, τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τη Στερεά, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5 και στα ανατολικά 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια, άστατος καιρός με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες κατά τόπους θα είναι ισχυρές, στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Σποράδες και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά εκτός της Θράκης. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες παροδικές νεφώσεις με τοπικούς όμβρους τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5 και στα ανατολικά 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα ανατολικά και τα νότια.

ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ

Άστατος καιρός με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά διαστήματα μέχρι και το απόγευμα της Κυριακής θα είναι κατά τόπους έντονα, κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά και τις Σποράδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5 και στα ανατολικά 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments