Αθλητισμός

Παναθηναϊκός ρόστερ: “Κόπηκαν” τέσσερις παίκτες από τον Πογιάτος

Παναθηναϊκός ρόστερ: “Κόπηκαν” τέσσερις παίκτες από τον Πογιάτος
Παναθηναϊκός ρόστερ: Ο Ντάνι Πογιάτος έκοψε ήδη τέσσερις ποδοσφαιριστές από το ρόστερ της ομάδας.

Εδώ και λίγες ημέρες ο Ντάνι Πογιάτος έχει αναλάβει τον Παναθηναϊκό. Εκτός από τις πρώτες κινήσεις που έχει ζητήσει να γίνουν, είναι λογικό να θέλει να τσεκάρει τους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν ήδη στο ρόστερ. Αυτές τις μέρες όλοι οι ποδοσφαιριστές περνάνε από το μικροσκόπιο του Ισπανού τεχνικού και ήδη έχει βγάλει συμπεράσματα για κάποιους από αυτούς. Όσοι ενημερωθούν ότι δεν υπολογίζονται δεν θα πάνε στην προετοιμασία και θα πρέπει να ψάξουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Γνωστά έγιναν τα πρώτα τέσσερα ονόματα παικτών που δεν υπολογίζονται από τον προπονητή του Παναθηναϊκού για την νέα αγωνιστική σεζόν. Και αν σε αυτά υπήρχαν παίκτες που κρίνεται ως αναμενόμενο αλλά και δύο μεγάλες εκπλήξεις. Δημήτρης Κολοβός, Δημήτρης Κολοβέτσιος, Ούφε Μπεκ και Κώστας Κότσαρης ενημερώθηκαν ότι δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν και θα προπονούνται σε ξεχωριστό γκρουπ μέχρι να βρουν ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους.

Οι δυο μεγάλες εκπλήξεις των κομμένων του Πογιάτος

Στις περιπτώσεις των Κολοβέτσιου και Κολοβό πρόκειται για κάτι που δεν το περίμενε κανείς. Και οι δύο παίκτες είχαν χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα και αποτελούσαν μέρος του ροτέισον έστω κι αν, τουλάχιστον στην περίπτωση του δεύτερου, δεν είχε κάνει καλές εμφανίσεις.Στο ίδιο γκρουπ των «κομμένων» θα γυμνάζονται και οι Μολό, Φάουστο, Χατζάρας και Δημητρούλας. Να θυμίσουμε ότι το ρόστερ της ομάδας έχει 39 παίκτες και φυσικά θα «κοπούν» αρκετοί για να μειωθεί ο αριθμό.

Σχετικά με τον Κοτσαρίδη, ζεστό ενδιαφέρον για την απόκτηση του έχει δείξει η ομάδα του Άρη. Απαραίτητη προϋπόθεση να μείνει ο 24χρονος τερματοφύλακας ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό με τον οποίο δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2021. Ο Κότσαρης είναι γέννημα θρέμμα του Παναθηναϊκού, χωρίς όμως φέτος να πάρει κάποια συμμετοχή. Έχει συνολικά πέντε παιχνίδια στο πρωτάθλημα, όλα τη σεζόν 2018-19 και 25 συμμετοχές στις μικρές εθνικές ομάδες. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι έμπειρος γκολκίπερ έχει βγει από τις ακαδημίες της ομάδας και όλα αυτά τα χρόνια ήταν βασικός σε όλες τις ομάδες των τμημάτων υποδομής του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments