Αθλητισμός

Barcelona: Με αυτούς τους παίκτες θα παίξει κόντρα στη Νάπολι

Barcelona: Με αυτούς τους παίκτες θα παίξει κόντρα στη Νάπολι
Barcelona: Δόθηκε το «πράσινο φως» από τις Αρχές της Καταλονίας ώστε ο αγώνας να διεξαχθεί κανονικά στο «Καμπ Νόου».

Τα τελευταία δύο «εισιτήρια» για το Final 8 του Champions League αναμένεται να «σφραγιστούν» απόψε Σάβαβτο 8 Αυγούστου στις αναμετρήσεις Μπαρτσελόνα – Νάπολι και Μπάγερν Μονάχου – Τσέλσι.

«Πράσινο φως» έδωσαν οι Αρχές της Καταλονίας και η ρεβάνς των «16» του Champions League, Μπαρτσελόνα–Νάπολι (1 – 1 ο πρώτος αγώνας) θα διεξαχθεί κανονικά στο «Καμπ Νόου». Πάντως, η αναμέτρηση θα γίνει κάτω από αυστηρά μέτρα, όπως προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο της UEFA. Συνολικά εντός του γηπέδου θα βρίσκονται 350 άτομα, συμπεριλαμβανομένων των παικτών, των διαιτητών, των δημοσιογράφων και του τηλεοπτικού συνεργείου που θα καλύψει τη ρεβάνς.

«Ο αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά κεκλεισμένων των θυρών και με βάση το πρωτόκολλο της UEFA που είναι αρκετά αυστηρό. Θα υπάρχουν μόνο 350 άτομα μέσα στο γήπεδο. Η κατάσταση στην Καταλονία είναι καλύτερη σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, οπότε όλα θα κυλήσουν βάσει του προγράμματος» ανέφερε ο επικεφαλής του τομέα δημόσιας υγείας, Χοσέ Μαρία Αργκιμόν.

Στο πλαίσιο των επαναληπτικών της φάσης, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Νάπολι και τα προβλήματα για τους «μπλαουγκράνα» είναι πολλά. Ο Ουσμάν Ντεμπελέ έμεινε εκτός αποστολής και αφήνει τον Κίκε Σετιέν με 13 διαθέσιμους παίκτες στην προσπάθεια πρόκρισης στους «8» της διοργάνωσης. Έτσι, αναλυτικά σύμφωνα με το fosonline, η αποστολή της Μπαρτσελόνα είναι ως εξής: Τερ Στέγκεν, Νέτο, Σέρχι Ρομπέρτο, Πικέ, Άλμπα, Λανγκλέ, Φίρπο, Ράκιτιτς, Ντε Γιονγκ, Σουάρες, Γκριεζμάν, Μέσι, Φάτι, Πουτς, Αραούχο, Κόνραντ, Xάντρο, Ρέις, Μινγκέζα, Πένια.

Κρίσιμο και το ματς Μπάγερν – Τσέλσι

Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει την ομάδα που θα προκριθεί από το ματς, Μπάγερν – Τσέλσι. Πάντως, δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Μπάγερν Μονάχου έχει σαφές προβάδισμα πρόκρισης απέναντι στην Τσέλσι μετά το επιβλητικό 3 – 0 στο Λονδίνο, με τον Χάνσι Φλικ να θέλει να δει την ομάδα του να εμφανίζεται σοβαρή στην «Αλιάνζ Αρίνα».

Μάλιστα, η Τσέλσι αντιμετωπίζει τις απουσίες των Πούλισικ, Αθπιλικουέτα και Πέδρο, οι οποίοι τραυματίστηκαν στον τελικό του FA Cup απέναντι στην Άρσεναλ. Στις απουσίες των «μπλε» προστίθεται ο Γουίλιαν, ο οποίος βρίσκεται μια «ανάσα» από την Άρσεναλ, ενώ ο Χάντσον Οντόι αναμένεται να ξεκινήσει βασικός. Από την πλευρά των Βαυαρών θα απουσιάσουν λόγω τραυματισμών ο Κίνγκσλεϊ Κομάν και ο Μπεντζαμίν Παβάρ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments