Αθλητισμός

Ρούμπεν Σεμέδο Ολυμπιακός: Παίρνει σειρά μετά τον Τσιμίκα

Ρούμπεν Σεμέδο Ολυμπιακός: Παίρνει σειρά μετά τον Τσιμίκα
Ρούμπεν Σεμέδο Ολυμπιακός: Ο Πορτογάλος στόπερ αναμένεται να είναι η επόμενη μεγάλη πώληση των "ερυθρολεύκων".

Ο Κώστας Τσιμίκας θα παίζει την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην ομάδα της Λίβερπουλ. Μπορεί ακόμα να μην έχει ανακοινωθεί, αλλά δύσκολα μπορεί να χαλάσει κάτι αυτή τη μεγάλη μεταγραφή. Ο Ολυμπιακός θα βάλει ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία του που θα του δώσει άλλο αέρα στο μεταγραφικό παζάρι. Βέβαια αυτή η πώληση δεν αναμένεται να είναι η μοναδική που θα κάνει η ομάδα του Πειραιά φέτος το καλοκαίρι. Αρκετοί ποδοσφαιριστές της ομάδας βρίσκονται στο στόχαστρο μεγάλων Ευρωπαϊκών ομάδων.

Ένας από αυτούς είναι ο Ρούμπεν Σεμέδο. Ο Πορτογάλος στόπερ έκανε εξαιρετική σεζόν κάτι που δεν έχει περάσει απαρατήρητο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μιλάμε για ένα στόπερ με μεγάλη ποιότητα που αν δεν είχε κάποια εξωαγωνιστικά προβλήματα στο παρελθόν δεν θα είχε έρθει ποτέ στην Ελλάδα. Από τη στιγμή που ο έμπειρος αμυντικός δείχνει να έχει μπει στον “σωστό δρόμο” είναι λογικό και οι ομάδες να εξετάζουν ξανά την περίπτωση του με μεγαλύτερο ενδιαφέρον από πριν.

Μετά τον Τσιμίκα ο Σεμέδο

Τις τελευταίες ημέρες το όνομα του Σεμέδο έχει μπει σε δεύτερη μοίρα στο ρεπορτάζ εξαιτίας των εξελίξεων στην υπόθεση της μεταγραφής του Τσιμίκα στην Λίβερπουλ. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει κινητικότητα για τον θηριώδη στόπερ. Αντίθετα οι κορυφαίες ομάδες της Πορτογαλίας εμφανίζονται έτοιμες να κινηθούν για την απόκτηση του. Μάλιστα, σχεδόν σε καθημερινή βάση υπάρχει ένα δημοσίευμα στην Ιβηρική χώρα που παρουσιάζει τον Σεμέδο έτοιμο να πάρει μεταγραφή.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο παίκτης δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην πατρίδα του για να παίξει σε μια εκ των Μπενφίκα ή Πόρτο. Την ίδια στιγμή ο Ολυμπιακός δεν έχει πρόβλημα να καθίσει στο τραπέζι με κάποια ομάδα. Ωστόσο δεν πρόκειται να κάνει εκπτώσεις και η μεταγραφή θα γίνει μόνο με τα χρήματα που ζητάει η Ελληνική ομάδα. Ο Ολυμπιακός έχει κρατήσει τέτοια στάση πολλές φορές στο παρελθόν και η περίπτωση του Τσιμίκα στη Λίβερπουλ επιβεβαιώνει όλα τα παραπάνω. Δεν αποκλείεται μόλις ολοκληρωθεί η μεταγραφή του αριστερού μπακ να έχουμε εξελίξεις και σε αυτή την υπόθεση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments