Αθλητισμός

Αντρέι Λούνιν ΠΑΟΚ: Ψηλά στη λίστα της ομάδας για γκολκίπερ

Αντρέι Λούνιν ΠΑΟΚ: Ψηλά στη λίστα της ομάδας για γκολκίπερ
Αντρέι Λούνιν ΠΑΟΚ: Στον «Δικέφαλο του Βορρά» υπάρχει κινητικότητα για πιθανή πώληση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη.

Να καλύψει τη θέση του τερματοφύλακα προσπαθεί ο ΠΑΟΚ, με τις σκέψεις όσων έχουν αναλάβει να βρουν τους κατάλληλους, να είναι πολλές.

Η μεταγραφική περίοδος έχει ξεκινήσει και δεν είναι μυστικό ότι στον «Δικέφαλο του Βορρά» υπάρχει κινητικότητα για πιθανή πώληση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη με τη σύμφωνη γνώμη του Αμπέλ Φερέιρα που έστειλε και το σχετικό μήνυμα βάζοντας τον Ζίβκοβιτς βασικό στο παιχνίδι με την Μπεσίκτας. Αυτό σημαίνει πως το δίλημμα για το τέρμα παραμένει.

Ακριβώς για αυτόν τον λόγο υπάρχει ήδη μεγάλη προεργασία για το ενδεχόμενο αποχώρησης του Έλληνα διεθνή τερματοφύλακα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το metrosport, ο ΠΑΟΚ έχει δύο λίστες με υποψήφιους. Η μία αφορά έμπειρους και σε μεγαλύτερη ηλικία τερματοφύλακες και η άλλη νεαρούς και άκρως εξελίξιμους. Μάλιστα, στη δεύτερη, στις ψηλότερες θέσεις βρίσκονται ο Καμίλ Γκράμπαρα της Λίβερπουλ, όνομα που έχει κυκλοφορήσει εδώ και μέρες αλλά και ένα ακόμα.

Πρόκειται για τον 21χρονο, ύψους 1.91 μ. Ουκρανό της Ρεάλ Μαδρίτης, Αντρέι Λούνιν. Η φημισμένη ισπανική ομάδα τον είχε αγοράσει πριν δύο χρόνια από τη Ζόρια έναντι 8,5 εκατομμυρίων ευρώ (συν πέντε με τη μορφή μπόνους) και τον έδωσε δανεικό κατά σειρά στη Λεγκανές (5 συμμετοχές στη Λα Λίγκα και 2 στο Copa del Ray), στη Βαγιαδολίδ (2 στο Copa del Ray) και στην Οβιέδο που έπαιξε στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν (20 συμμετοχές στη δεύτερη κατηγορία). Η υπόθεσή του αφορά δανεισμό με οψιόν αγοράς, εφόσον ληφθεί η τελική απόφαση.

Το δίλημμα του Αμπέλ Φερέιρα

Αναφορικά με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, ο Αμπέλ Φερέιρα, το βράδυ πριν από το ματς με την Μπεσίκτας, ήταν σε δίλημμα καθώς είχε αποφασίσει για τους δέκα από τους έντεκα παίκτες, που θα χρησιμοποιούσε στη μεγάλη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ για τα προκριματικά του Champions League με την τουρκική ομάδα. Όμως, το δίλημμα παρέμενε: Πασχαλάκης ή Ζίβκοβιτς; Ο Πορτογάλος τεχνικός του δικέφαλου, προβληματιζόταν μόνο για μία θέση καθώς είχε δίλημμα για το αν θα πρέπει να χρησιμοποιήσει τον Έλληνα πορτιέρο ή τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς, κάτω από τα δοκάρια της εστίας του ΠΑΟΚ. Εξάλλου, είναι αλήθεια, ότι ο ΠΑΟΚ είχε πρόβλημα στη συγκεκριμένη θέση και αναζητούσε έναν τερματοφύλακα πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση αλλά τελικά δεν απέκτησε κάποιον.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments