Αθλητισμός

Σκίτσο Equipe Μπαρτσελόνα: Χυδαία γελοιογραφία της γαλλικής εφημερίδας για την καταλανική ομάδα

Σκίτσο Equipe Μπαρτσελόνα: Χυδαία γελοιογραφία της γαλλικής εφημερίδας για την καταλανική ομάδα
Σκίτσο Equipe Μπαρτσελόνα: Η γαλλική εφημερίδα... ξέφυγε αφού χαρακτηρίζει «μπ@@@λο» την ομάδα την ομάδα της Βαρκελώνης όσον αφορά την κατάσταση με τον Λιονέλ Μέσι.

Η γαλλική εφημερίδα Equipe κυκλοφόρησε ένα χυδαίο σκίτσο για την κατάσταση στην Μπαρτσελόνα λόγω της υπόθεσης του Λιονέλ Μέσι. Η γνωστή εφημερίδα έχει μια γελοιογραφία όπου φαίνονται οι παράγοντες της ομάδας να πλακώνονται με τον Λιονέλ Μέσι, το περίφημο φαξ που έστειλε, ο Λουίς Σουάρες να στηρίζει τον αρχηγό της Μπαρτσελόνα και την εφημερίδα να κάνει παράφραση του γνωστού συνθήματος της ομάδας «Κάτι παραπάνω από ένα κλαμπ» («Más que un club»), αντικαθιστώντας τη λέξη κλαμπ με τη λέξη «μπ@@@λο».

Δείτε το επίμαχο σκίτσο

Τι γίνεται με την υπόθεση Μέσι

Το ESPN υποστήριξε πως αντιπροσωπεία του αγγλικού συλλόγου θα βρεθεί στη Βαρκελώνη τις προσεχείς ημέρες για να κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα, με την καταλανική «Sport» να έχει όμως ακόμα πιο «ζουμερό» ρεπορτάζ.

Το έδωσε μάλιστα στη δημοσιότητα το βράδυ της Πέμπτης, μέσω της ιστοσελίδας της, αποκαλύπτοντας την πρόταση που είναι έτοιμη να καταθέσει η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα στην Μπαρτσελόνα για να την πείσει να πει το «ναι» και να αποχωριστεί τον μεγάλο ηγέτη της.

Σύμφωνα λοιπόν με το συγκεκριμένο Μέσο, η Σίτι δεν θα προσφέρει πάνω από 100.000.000 ευρώ στους Καταλανούς καθώς δεν θέλει να έχει πρόβλημα με το Financial Fair Play, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει και τρεις παίκτες: τους Γκαμπριέλ Ζεσούς, Μπερνάντο Σίλβα και Έρικ Γκαρσία. Από αυτούς τους τρεις, η Μπάρτσα δεν φαίνεται να ενθουσιάζεται και τόσο με τον Βραζιλιάνο φορ αλλά αντίθετα τής αρέσει αρκετά ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, ενώ με τον Έρικ Γκαρσία υπάρχει ήδη συμφωνία, με το συμβόλαιό του νεαρού Ισπανού στόπερ με τη Σίτι να λήγει το 2021.

Το ό, τι η Σίτι φαίνεται να τα έχει βρει με την πλευρά του Μέσι επιβεβαιώνει και Αργεντινή δημοσιογράφος. Πιο συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος Βερόνικα Μπρουνάτι είναι σύζυγος ενός παλιού στενού φίλου του Λιονέλ Μέσι, του «Τόπο» Λόπεθ (επίσης δημοσιογράφου), ο οποίος έφυγε από την ζωή σε τραγικό τροχαίο δυστύχημα στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής. Η πρόσβαση της στο περιβάλλον Μέσι είναι δεδομένη και το τελευταίο διάστημα, οι πληροφορίες της φαίνεται να είναι αξιόπιστες.

Δείτε την ανάρτησή της

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments