Αθλητισμός

Λιονέλ Μέσι: «Δεν ισχύει η ρήτρα των 700 εκατομμυρίων ευρώ» – «Πυρά» στη La Liga

Λιονέλ Μέσι: «Δεν ισχύει η ρήτρα των 700 εκατομμυρίων ευρώ» – «Πυρά» στη La Liga
Λιονέλ Μέσι: O πατέρας του Αργεντινού σταρ έστειλε επίσημη επιστολή στη La Liga, την οποία κατηγορεί ότι μεροληπτεί υπέρ της Μπαρτσελόνα και τονίζει ότι η ρήτρα των 700 εκατομμυρίων δεν ισχύει πια.

Το σίριαλ με τον Λιονέλ Μέσι και την Μπαρτσελόνα συνεχίζεται. Ο πατέρας του Αργεντινού σταρ και εκπρόσωπός του, Χόρχε με επίσημη επιστολή του αναφέρει ότι η La Liga βιάστηκε να τοποθετηθεί στο θέμα, μεροληπτεί υπέρ της ομάδας και αναφέρει ότι η ρήτρα των 700 εκατομμυρίων δεν ισχύει.

Πιο συγκεκριμένα, η πλευρά Μέσι αναφέρει ότι ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας βιάστηκε να τοποθετηθεί πάνω στο ζήτημα και πήρε εσφαλμένα θέση υπέρ της ομάδας της Βαρκελώνης. Ο πατέρας του Μέσι ισχυρίζεται, στην ουσία, ότι ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα μπορεί να φύγει ως ελεύθερος. Είναι φανερό ότι η κόντρα ανάμεσα στις δύο πλευρές θα συνεχιστεί.

Θυμίζουμε ότι σε σύντομες δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο πατέρας του Μέσι τις προηγούμενες μέρες είχε αφήσει ένα μικρό περιθώριο να μείνει ο παίκτης στην Μπαρτσελόνα. Σήμερα, όμως, ήρθε η επίσημη δήλωση της πλευράς του Αργεντινού σταρ, η οποία ρίχνει νέο «λάδι στη φωτιά».

Από τη στιγμή που ο Μέσι είχε κάνει το περίφημο ραντεβού με τον Ρόναλντ Κούμαν, που ανέλαβε την Μπαρτσελόνα μετά τον Κίκε Σετιέν, ο Αργεντινός σταρ έχει κάνει βήματα εκτός Μπαρτσελόνα. Αρχικά, ανακοίνωσε στον Ολλανδό τεχνικό ότι βλέπει τον εαυτό του περισσότερο εκτός ομάδας και στη συνέχεια έστειλε φαξ με το οποίο γνωστοποιούσε στη διοίκηση των «μπλαουγκράνα» την πρόθεση του να φύγει από τη Βαρκελώνη.

Η διοίκηση της ομάδας και ειδικά ο Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου κράτησε «σκληρή» στάση και δεν δέχτηκε καν να συζητήσει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο Μέσι. Οι φίλοι της ομάδας αντέδρασαν στη φυγή του, κατηγόρησαν τη διοίκηση, ενώ έγιναν ακόμα και επεισόδια έξω από το «Καμπ Νόου». Ο Μέσι δεν πήγε ούτε στα ιατρικά τεστ, ούτε στην πρώτη προπόνηση της Μπάρτσα και από τότε οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις.

Να θυμίσουμε ότι τα μεγαλύτερα Μέσα του κόσμου αναφέρουν ότι υπάρχει πλουσιοπάροχη πρόταση του City Group, στο οποίο ανήκει η Μάντσεστερ Σίτι προς τον Μέσι. Ο χρόνος θα δείξει αν ο Αργεντινός θα φύγει από τη Βαρκελώνη, αλλά το σίγουρο είναι πως το γυαλί ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει ραγίσει…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments