Αθλητισμός

Τσούμιτς και Μάρκοβιτς: Η Παρτιζάν θέλει να τους πάρει δανεικούς από τον Ολυμπιακό

Τσούμιτς και Μάρκοβιτς: Η Παρτιζάν θέλει να τους πάρει δανεικούς από τον Ολυμπιακό
Τσούμιτς και Μάρκοβιτς: Οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού ενδιαφέρουν την Παρτιζάν που θέλει να τους εντάξει ως δανεικούς στο ρόστερ της.

Νέα πρόταση για παίκτες του Ολυμπιακού έρχεται από ομάδα του εξωτερικού. Η Παρτιζάν σύμφωνα με σερβικά δημοσιεύματα ενδιαφέρεται για τους Νίκολα Τσούμιτς και Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς προκειμένου να τους εντάξει στο ρόστερ της. Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα και όπως αναφέρει το sdna.gr η Παρτιζάν θέλει να τους αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού από τους ερυθρόλευκους.

Και οι δύο αγωνίζονται στην Κ21 της εθνικής της χώρας τους και πλέον αυτό που μένει να φανεί είναι το κατά πόσο από οι Πειραιώτες είναι θετικοί στο ενδεχόμενο δανεισμού τους, αλλά και αν φυσικά αυτό τους ενδιαφέρει.

Χαμός για τον Ρούμπεν Σεμέδο

Σε άλλα νέα της ομάδας, ο Ολυμπιακός δέχεται πολλές προτάσεις για παίκτες του αλλά δεν προχωράνε όλες. Ο Ρούμπεν Σεμέδο έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της Μπενφίκα, αλλά αν ο Πειραιάς τον δώσει, θα τον δώσει ακριβά. Η έγκυρη πορτογαλική εφημερίδα «Record» γράφει: «Ο Ολυμπιακός απέρριψε πρόταση 5 εκατομμυρίων ευρώ της Μπενφικά, ζητώντας τα διπλά για τον Ρούμπεν Σεμέδο». Το εν λόγω δημοσίευμα έρχεται να επισημάνει ότι η Μπενφίκα είναι πολύ μακριά από τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού, όπως γράφει το gavros.gr. Σύμφωνα με το ίδιο σάτι, δεν υπάρχει περίπτωση οι «ερυθρόλευκοι» να παραχωρήσουν τον παίκτη με ένα ποσό που δεν τους καλύπτει πλήρως. Πολύ σωστά, λοιπόν, οι Πορτογάλοι αναφέρουν ότι η πρόταση απορρίφθηκε και οι Πειραιώτες ζητούν τα διπλά.

Θα δώσει τα δέκα εκατομμύρια

Aυτό που είναι ερωτηματικό για την υπόθεση είναι αν η Μπενφίκα μπορεί να φτάσει το ποσό που ζητάει ο Ολυμπιακός και αν θα επιστρέψει με βελτιωμένη πρόταση προκειμένου να κάνει δικό της τον Ρούμπεν Σεμέδο. Μην ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός έχει διαμορφώσει ένα εξαιρετικό προφίλ σε επίπεδο πωλήσεων και δεν είναι καμιά άπειρη ομάδα στα «deal», το αντίθετο διαθέτει τεράστια εμπειρία.

Μην ξεχνάμε, επίσης, ότι ο Σεμέδο βρήκε στον Ολυμπιακό ένα περιβάλλον που του επέτρεψε να σώσει την καριέρα του και να ακουστεί ξανά το όνομα του. Δεν είναι και λίγο… Ο Ολυμπιακός δεν βιάζεται και συζητάει για χρήματα πολύ περισσότερα από αυτά που δίνει ως τώρα η Μπενφίκα. Άλλωστε, βλέπει ότι οι «αετοί» φέτος ξοδεύουν μετά την επιστροφή του Ζόρζε Ζεσούς. svg%3E

Εν τω μεταξύ, σήμερα πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος τη Super League. Στην πρώτη αγωνιστική ο Ολυμπιακός ορίστηκε να αγωνιστεί με την ΑΕΚ, αλλά το ματς θα αναβληθεί εξαιτίας του τελικού Κυπέλλου μεταξύ τους στις 12 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments